En bra dag!

Hej! Idag har jag och Simon nog gått över milen för att uträtta olika ärenden. Vi köpte bland annat ett wii, och när vi kom tillbaka såg vi att delar saknades, så Simon fick gå tillbaka till stan och hämta delarna. Sen när han återigen var hemma såg vi att vi behövde en scartkabel. Typiskt, jag som ville spela vårt mario gallaxy som vi köpte!

Vi var även å kollade i Simons andra lägenhet å hämtade möbler å grejer innan näste man ska hyra det. Han hade oväntat fina grejer :-D. Bland annat en fin tavla vi ska hämta imorrn.

Nu ska jag se på sveriges mästerkock å imorrn blire fix i den lägenheten, scartkabelköp samt MASSA wii-spelade! Saknar min kisse dock :-(


Jag har tråkigt.

Tjosan. Jag har väldigt tråkigt. Simon spelar world of warcraft. Fast han är klar om 30 min, men det känns som han har hållt på i evigheter..

Igår var jag hos Johannes. Vi såg på hunger games, promenerade och slogs och skrek, det vanliga vi alltid gör helt enkelt ;-) !

Idag var jag med Lisa, hon intervjuade mig så jag ska tydligen vara med i Östran.. Jahaja! Vi fikade. Köpte varsin kaka, den var god så vi köpte varsin till. Så jävla onödigt :( ångrar mig.

Sen skulle jag hämta Simon på centralen, då gick min bil sönder (som vanligt) bajs! Vi som tänkte ta den till linköping på måndag. AJA. Ska fortsätta ha tråkigt å sen sova.

Bwt, köpt nya pyjamasbyxor som vanligt <3 å har fått en ny favofrukost. Havregrynsgröt med banan, äppel å mango. Så jääävla gott.
Hasta la vista


Dvärg

Hej. Jag är hos dvärgen nu. Tror blogg-appen funkar nu. Hoppla heyaha. (Testinlägg TYP)


Leos lekland, flytt osv!

 
Hellu, jag har inte skrivit på ca en månad för har haft massa att göra :D ! Har typ inte haft datorn på sen dess tror jag inte. Den suger och laggar så det går knappt att blogga.. Simon ska försöka fixa min dator så hoppas det funkar. Aja. Sammanfattar lite fort (som vanligt ;D )
 
Alla hjärtans dag firades i Linköping på hotel :D!

Det var asgod hotelfrukost och lyxigt rum, mohh!
Dagen efter gick vi och bowlade :* Jag förlorade stenhårt.
Jag och Simon följde med Karro och hennes kompis barn till leos lekland :D! Simon fastnade i hopptornet.


Jag har även blivit 50% Linköpingbo:D Det är göööött, flyttar helt typ i april
Överrörlig katt typ
Vart hos vårdcentralen. De hade som vanligt inga svar.

Jag har även vart massa massa i linköping och blivit moster till världens finaste lilla Tuva <3
 
För att fira Simons födelsedag en månad senare så åt vi på ming palace och sen gick vi på bio, massa mys. Simon är bästhäst :D<3 fick honom att klippa sig så han var inget monster längre utan extra söööt!
Tänkte ladda upp en bild på tuva och en på fina Simon, men det går inte nu för blogg.ses uuuger apa.


Kommer börja blogga mer i framtiden för blogg verkar inte lagga så fruktansvärt mycket längre :) , (bara extremt jävla hårt) Iallafall kommer jag nog skriva mer än en sammanfattning i halvåret, men när jag flyttar till linköping kommer jag inte ha några kompisar så blir nog mycket tid att blogga när Simon är i skolan eller med sina kompisar :S :( :D
 ,
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0