Igååår

Igår lekte jag med Lovisa. Vi spelade tvspel och åt chokladpudding så fort vi kunde, asäckligt :"( sen åkte vi till borgholm å hämtade Simon! Med honom har jag tittat på tv, american pie the naked mile och spelat heroes 4 :-D nu sover han å jag ser på desperate housewifes!


Skolbesök :-I

Idag vaknade jag hos Simon och for sedan mot fastlandet för att möta mrs. Dvärgnarr. Vi gick till jenny nyströmsskolan för att möta gamla lärare! Saknade gamla tider zååå mycket!! Vi köpte såklart fika! Sen åkte vi till lite affärer, köpte julisar till Simon å Johannes! Ida var kort


Jag tror jag kommer att spricka!

Chaa
Idag sov jag hos Simon! Sen var jag på stan med Lovisa. Vi åt mcdonalds. Vi ät sushi.. :"(
Jag är så mätt så jag dör.
Hade typ dödskallesjal :-S
Jag köpte lite julklappar, en piercing å två klännigar, samma modell fast en svart å en röd. Nu är jag hemma och är i matkoma.

Asfina bilder ju. Speciellt den konstiga när jag är på toa.

Farväl babysäl


Tillbaka efter en lång lång tid.

Tja. För ett halvår sen ungefär skrev jag att jag skulle börja blogga igen, oj vad mycket som skrivits sen dess då. Upptäckte precis att det faktiskt var över ett år sen jag bloggade på riktigt. Jag kommer aldrig orka blogga lika mycket och jag har inte ett lika "intressant" liv längre eftersom min största källa: skolan, inte existerar i mitt liv. Men för första gången har jag faktiskt anledning att jag inte har bloggat och det är för att jag verkligen inte varit på humör under en väldigt lång tid då mycket raserade för mig i slutet av sommaren. Både jobbchanser som sprack och jag blev singel osv. Men jag gör ju ändå inget om fritiden så börjar väl igen, har ju typ miljoner evigheter av läsare som läser min blogg varje dag (typ 1-4 styck) så vill inte göra er besvikna.
 
Det har hänt mycket sen senast!:
 
FUCK I HAVET VAD JAG HATAR BLOGG.SES JÄVLA BILDUPPLADDARE!!! DET TOG SJU EVIGHETER ATT LADDA UPP Å NU MOSADES ALLA BILDER TILL NÅT JÄVLA KOMPAKT APABARN.

Jag har varit i stockholm med baby sexy Lisa! Vi åkte kärlekstunneln lite för mycket.
Jag har firat min födelsedag.
Jag har ätit kräftor
Jag ska bli moster :D!
Jag har träffat en med hockeyfrilla
Jag har bakat cupcakes x2 med Simon och en gång själv!
Jag har umgåtts mycket med Simon
Jag har jobbat!
Jag har varit i Linköping där det snöade.
Jag har varit i hovmantorp hos Hovnarren.
Det kom in en fladdermus i hovnarrens lägenhet :'/

Jag har posat med en maskot.
Jag har varit i ullared x2
Jag har varit med snygga på halloweenfest.
Jag har bakat snickerskaka med Simon. Det var igår.
 
hasta la vista likkista,
bajbaj miss äppelpaj
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0