Hej blogg.

Dagen började med en bildlektion, där jag hann måla klart min "fina" bild :). Efter det hade vi jävla matte. Vi spelade plump (hette det så?). Sen fick vi fylla i en enket om hur vi tyckt kursen var. Man skulle även skriva något positivt och något negativt. Skrev inget bra, utan bara att han borde ha lite mer inlevelse på genomgångar för han är så jävla tråkig så man inte orkar höra -.- .
Sedan åt vi. Jag har antagligen aldrig ätit så mycket som då. Ångest.
Sen skulle alla kolla på triaden, men det var pisstråkigt så jag och Ida stack. Malin hade tydligen varit utklädd till pippi långstrump.. lite sorgligt att missa. Menmen.
I stan mötte vi Sigrid, så vi gick med henne :DJag köpte: En tandborste med 5 myror är fler än 4 elefanter, en muminprynad, en limegrön älg, en legogubbe, en skjorta och två pennor.På bussen hem mötte jag Eric "Granne" och hans läskiga vän. Jaojao, alltid lika trevligt att träffa honom.
Nu skall jag träna lite och glo lite och deee dååå vaa.
Hejs.


Huuj

Sovmorgon idag, sen klasstid. Lyssnade inte ett piss och var agressiv. Sen hade vi kulturhistoria och jag gjorde inte ett piss. Sen slutade vi. Jättenödvändig dag. Skulle lätt skippat skolan om jag kunde spola tillbaka tiden, men det kan jag ej... eller?
Efter skolan gick jag, Ida, Moa, Linnea, Tom och Tekla till skälby, fast Moa for direkt. Vi lekte och tjoho. Sen lämnades jag och Tom ensamma, så vi lekte och tjoho. Sen var alla hokus pokus hos linnea och spelade schack och sen hokus pokus var vi tillbaka på skälby och lekte :D!


och nu är jag så jävla förbannad tackvare en jävla fluga, som tidigare under dagen varit min vän. Men nu flyger den och sånt. Och jag har gult nagellack. Tack för mig.
Hejdå.

Eeehh..

Fick lust att göra någon jävla cirkusdesigt till min blogg :S. Den blev superduperful :D Ska nog ändra hoho.. när jag orkar.
Idag har jag varit så ledsen. Fast jag hade en fin tunica tycker jag.
Men vi började med att se klart Gökboet, eller.. vi hann inte se klart den men iallafall. Allt var frid och fröjd.
Sedan hade vi matte. Ingvar var rosa och agressiv. Jag ritade en ångestbild och var agressiv. Sedan lunch, gott. Typ. Sedan nk.. hemska jävla :'( Jag fick sven sur, som ingen annan lyckats med typ :( Han slet mina saker ur händerna och kastade dom på en annan plats :( Leesen.
På svenskan var Joakim IDIJJJOT och slog mig jävla misshandlare. Sen skrattade jag och bajs när vi hade muntliga ÅHÅHÅHÅHÅ%TLPRGNJKh¨4tk5grfdk åjag orkar inte blogga inga fattar jag dö43mrtepkmgöe
 :@@@@ >:( Så jävla förbannad
#HRE#WJFI HEJDå

RSS 2.0