Äcklig lucka i marken.. Hmm..


Gamle gubbe


Jenny challenge

Idag var det Jenny challenge. För dom som inte vet vart det är så klär alla klasser ut sig och tävlar och sådant.
Skulle egentligen ladda upp en video men den laddas aldrig upp.. Lägger upp den i veckan
Lisa, Ida och jag!
Klassen :D!

Igår

Johannes mötte mig efter jobbet i fredags och sov hos mig, vilket ledde till att jag inte kunde sova, då han pratar i sömnen. Så jag var jättetrött när jag skulle jobba igår, men det gick bra ändå. När jag kom hem sov Johannes fortfarande, så jag väckte honom och vi gick till tivolit på macken :)
Vi vann gosedjur och köpte popcorn
Sen gick vi till dagiset. Några hade satt upp nazipropaganda där. Lågt att göra på ett dagis xD

Skule

Hej. Idag hade jag form. Vi gjorde fula gubbar ;)!
Han alvgubben är numera grön. Bollarna är fem bollar i samma form som ska göras till andra former som ska påminna om de tidigare formerna.. oki?
Här skulle man bara småplutta lerpluttisar till en fulis.

Jag fick reda på att jag hade 1,5 poäng ifrån vg på matte nationella, vilket betyder att jag får g i kursen :D:D! Haft jättemycket proflem med matte b :( Ig på alla prov, men nu hade jag tydligen visat honom att jag lärt mig! :D:D

Snart ska jag jobba. Nervös som fan. Men kommer nog gå bra.

Chill i kostymförrådet


Baj de väj ijjen

Så jävla kul att folk är så tröga <3Baj de väj..

BTW, jag gjorde två nya bilder till lisa collection.

SKIT RED ASO!!

Hej bloggen, jag är skiträdd och har varit det idag Jag och Ida såg en läskig på maxi. Jag såg mitt jobb.
Igår fick vi reda på att någon kände sig mobbad av oss. Jag sa till Ove att det inte var så. Jag dansade framför Ingela. Jag pratade skit med Ove. Puss

En dag av töffhet

Hej bloggis! Jag kan börja med att visa hur jag såg ut idag. Vi tar tre bilder. En där man ser mitt ansikte och en där man ser ringen.
Skitbra bilder. Fråga ej om vart mitt ena ben på högra bilden är, för det vet jag inte.
Dagen började med samhällskunskap, chill.  Såg någon som pratade om att vara diplomat i afghanistan och sen gjorde vi en sammanfattning på det. Chill. Fick även tillbaka ett prov, och jag hade fått högt på det, chill. Fick reda på att jag har vg i ämnet, chill.
Till lunch vare pyttipanna, men kön var för lång, så blev vegetariska, vilket var krämig pyttipanna. Tydligen. Jag hostade och en utvecklingsstörd härmade mig. Sen hade vi klasstid och det var chill. Efter detta skulle jag egentligen ha slutat, då klockan var tolv, men jag väntade på Ida, då hon hade form, som skulle sluta vid typ fyra. Men hon gick vid tre. Under tiden svarade jag på 31 samhällsfrågor samt en fördjupningsfråga. Händigt. Vi gick till maxi sen och köpte lite till Jenny challenge. För de 0,1% som läser min blogg och inte vet vad det är, är det en utklädningstävling och vår klass ska vara gamlingar. Sen köpte jag saker till Johannes och mamma som jag inte kan lägga upp på bloggen då de läser den. Jag upptäckte att min mobil var borta och fick panik, så vi gick till skolan och kollade och den var som tur var i mitt skåp. Sedan gick vi hem till Ida och såg på wallander- mastermind och wallander - byfånen. Vi käkade även max och drack root bear. Här är hennes snygging till katt, som yoda.
Han blev lite ledsen när man gjorde så. Nu ska jag sova! NATTI <3 puz. Tröja färg katt hammare jokersko.

Tummen upp og ner

Hej bloggis. Idag hade jag somsagt nationella, MaB, och matlagningsprov. Nationella kändes helt okej och på matlagningen fick jag vg. Är väldigt nöjd med upplägget och tyckte det var gott :). Hon åt rejält av min chokladmousse och berömde den massa, så det blev jag stolt över :)!

Jag är btw sjuk igen. Ska ta det lugnt nu så jag är frisk när jag ska jobba på fredag. Ska vara med Ida imorgon, men får säga att vi måste ta det lugnt. På torsdag blir det att inte göra någonting. Eller betala körskola och hämta ut böcker, men inget annat. På fredag blire läskigt och sälja bär! Men det är chill.
Ska btw laga min cykel / köpa en ny billig skit. Måste börja röra mig lite, speciellt nu i sommar när jag är så uppbokad *skryt* (ne inte skryt) så vill jag ändå få motion och solbränna, så får bli att cykla till jobbet. Är ju ändå 2 mil tur och retur.

Har någon sett Lisa?

Dags att blogga igen. Ska börja ta teorilektioner om en vecka. Typ. Ska börja jobba om en vecka. Typ. Fast mindre vecka än veckan till teori. Okej, låt mig göra det enklare, jag börjar jobba på fredag och teorin börjar den 30e. Och imorgon blir en gälen dag. Idag åker jag till Johannes, sover där, kommer till skolan, har nationella i matte. Måtte jag få godkänt. Måtte jag få. Inte nog med det så har jag matlagningsprov efter nationella. Egentligen har jag projektarbete där emellan, men lät coolare att säga som jag sa.

För övrigt är Lisa borta. Liksom, vart är hon? Har någon sett Lisa?

Olyckans döttrar

Hej blogg. Jag spillde taco på mitt lakan. Hejdå blogg.

Klinisk besatthet visad av grodlover, samt behov av information till hjärnan i form av matte all the time.

Hej bloggen. Jag har pluggat matte MASSA MASSA idag. Kanske inte så mycket då. Men jag har gjort det och jag har lärt mig. Det räcker för idag, okej. Jag städade åt mina grodor och malar idag. Se vad snygga grodorna var i miniakvariumet som de fick leka i tills stora huset var renoverat. Vid detta tillfälle stimmade malarna fortfarande och gick inte att fånga. Det gick sen, men den ena hade skitmycket damp och plaskade. Aja, som jag sa, se vad snygga grodor:
Ja, de har vatten, vilket det knappt ser ut som på bilden :/ Se vad snyggt deras bo blev. Vi ser då två grodor på denna bild. I högra hörnet och en som simmar upp. Observera. Studera.
Jag har 4 grodor och 2 malar. Jag har inte presenterat dem i min blogg någon gång, så lets do it now.
Grodor: Dennis, han är akvariets alfahane. Okej, han är den enda hanen, men om fler funnits hade han varit ledare. Han parar sig med damerna allt för ofta och hans parningsvrål låter alltid om nätterna. Det är faktiskt jätteovanligt för miniklogrodor att trivas i akvarium. Dennis har varit far åt ägg, som blev larver, som blev uppätna. Anledningen var att jag inte visste hur man hanterade ägg. Jag visste inte att man skulle flytta dem och när jag visste det, visste jag inte hur. Jag frågade nämligen om råd på nettozoo hos "grodexperten", men han blev jätteförvånad och sa att han aldrig hört någon lyckas med det och att han själv försökt -.-.. Mamman till ungarna var btw Mats-Maja. Hon hette först Mats, men växte sig stor och tjock, dvs han var en hon. Då blev det Mats-Maja. Hon är borta idag. R.I.P. För att återgå till Dennis kamrater så heter honorna Milla, Solbritt och Lasse-Maja. Ja, det låter som matsmaja, men det är inte samma namn okej. Jag har även haft grodor som hette Alfons och Mollgan. Mina malar heter Gollum och Gandalf. Jag hade en smeagol som har gått bort. R.I.P här också. Jag tror ni känner dem nu. Så låt mig visa mitt städade rum, som var jättefult innan.

Gälen dag

Orkar inte skriva något om skolan. Bara att jag redovisade om min papperskorg Gunnar. Fast jag sa att han hette Hugo när det klart och tydligt stod Gunnar. Pinsamt. Fick vg. Gjorde en ful video.
Var på jobbutbildning idag. Vi ställde upp båset. Här ska jag då jobba:
Fick en snygg tröja. Framsida:
Baksida:
Fick även hem min tacoring
Nu ska jag räkna matte. Gött.
Pusz

Vårfotografering ;)

Var lite händig idag. Fotograferade lite, ingen bild blev så bra, men det visar iaf vårkänsla tycker jag :D!


Frisk enligt mig!

Nu är jag frisk (enligt mig). Jag har fortfarande lite feber och yrsel och snorighet. Men inte lika mycket. Och det är det som avgör. Så nu är jag frisk. Blir det inte sämre går jag till skolan imorgon eftersom jag har nationella i engelska. Här kommer en bild dagen då jag blev grymt sjuk (måndags då). Där ser ni även min omtalade finne. Jag fjortisposar, kan man tycka. Men min bortförklaring är: sjuk som försöker se frisk ut. Oki? tummen upp.
KLAPPA FINNE. Puss

Sjuklingmys

Såg först på Vem vet mest och drack smoothie,
Sen på simpsons och family guy och åt glass :D
Hett att Ralph äter glass i bakgrunden. IHIHIH

Lille Johannes <3

Jag hade pisstråkigt och var ledsen för att jag missade matlagningsprovet. Så jag skrev ett sms till Johannes lite skämtaktigt typ "manna lessen, manna behöver en kraaam: (". Sen gick jag ut och kollade på ett tråkigt städprogram. Helt plötligt hör jag min pappa låta jätteförvånad och hälsa på någon, så jag kollar ut och där står Johannes :'). Så snäll. Han tröstade mig och pysslade om mig. Vi såg på tråkiga tvprogram. Nu har han åkt igen, han kan ju inte mer än titta förbi när jag är sjukis. Men snel hest!
PUSS


Fick bli en tintin bild på honom.

Kämpen dog ut

Jag tänkte somsagt vara en kämpe och åka in till matlagningen. Men så fort jag reser mig upp så yrar jag så mycket så att jag nästan trillar och jag kan inte tänka någonting. Och jag vill liksom inte suga jättemycket. Kerstin vill nog för övrigt inte äta mat som någon nyst, dreglat och snorat i. :/

ÅÅHHH!!!

åh! Idag har jag matlagningsprov men jag mår så fucking dåligt. Har feber och är yr, och dessutom världens halsbränna. Klockan är nu 12 och matlagningen börjar 2. Beslutsångest. Det kommer ju gå jättedåligt om jag åker eftersom jag knappt kan känna någon smak just nu, och bara yrar runt och är förvirrad. Men det är ju bättre än att inte komma alls. Jag har duschat och nu känns febern bättre, sen ska jag spamma panodil (om jag kan svälja den utan att dö av smärta) och nässpray. Blir nog att åka in. Känns inte rätt annars. Är ju bara två timmar typ. fan.

Tacoring!

Efter att ha vilat ett tag blev jag helt plötsligt jättetaggad på att beställa en tacoring ifrån smyckt! Kan liksom inte sluta att gå in på hennes blogg och dregla över allt ;)

Fail..

Jag gjorde en skitbra videoblogg, trodde jag, jag kände verkligen att den blev bra :I. Men när jag var klar märkte jag att den slutat filma precis i början, för mobilen hade ringt :(

För att bli SNYGG


Mitt smycke, part 1 og 2.

Historian om mitt smycke verkar ha nått sitt slut nu.


Sjuka uggla

Jag kanske inte låter så jävla sjuk men det är bara överaktivitet. Jag är sjuk. Och jag älskar att min muminplansh syns ibland<3

Jävla spindel.

Hej. Detta åt jag. M.m.
Nu är jag hos Johannes. Det var en spindel inne i hans fönster som vi råkade skada lite. så nu har vi försökt döda den i typ en halvtimme, så den inte ska lida. Jag TROR den är död nu. R.I.P
Ciao

SMYCKENA HAR KOMMIT!

Gick en morgonpromenad med Johannes, tänkte att jag kanske skulle känna mig kryare isåfall, vilket jag inte gjorde. Vi gick till kossorna, till havet och tillbaka till kossorna igen.
Älskar kossan till höger med öppen mun och tunga. Synd att det inte syns på kortet så bra. Vi stötte även på vår kompis "katten". Fick en failbild på oss alla tre (liksom.. va?);
Sen åkte jag hem. Jag upptäckte att jag hade fått hem ett litet paket ;)
Aja nu ska jag grilla och sen käka paj!
Ciao!

Sjuk :/

Lisa har smittat mig. Jag är jättesnorig och känner mig febrig och allmänt trött. :(

Kossor och glass

Gick ut på långpromenad och träffade kossor och käkade glass :)!

Nu ska Johannes och jag se på "I love you Philip Morris", käka och sen se på några Medium-avsnitt.
Ciao.

Äntligen klar!

Jag är äntligen klar, utom de sista detaljerna, med min papperskorg :)! Munnen ska då egentligen bara vara ett hål. Idas fick också vara med för att den helt enkelt var smexig.
Hade btw nationella prov skriftligt idag. Det gick la bra hoppas jag! Vår sista lektion var inställd för att vår lärare typ hade svettats och var yr, pågrund av värmen.. eller något -.-
Ciao

Nytryckt linne ;)

Jag tryckte ett linne idag. Trycket hittade jag på google, även om man får eller inte får. Texten kom upp i mitt huvud när jag halvsov inatt. Så det blev bra. Lesa hjälpte mig såklart ;)!
Hade btw nationellt prov idag i engelska. Muntligt då. Jag var med Lisa, jag skulle igentligen varit med Ida, men hon var sjuk, så jag fick vara med Lisa. ;) Det gick bra hoppas jag!
Men jag är med Johannes nu, så jag ska inte tråka ut honom mer :)!, Men snart ska jag öva inför matlagningsprovet, genom att laga min maträtt, så det lär jag väl blogga om senare.
Pözz

Tygkassar med mer :')

Jag tänkte jag visar den gröna grejen som jag tidigare skrivit om, till att börja med.
Den ska som sagt få ett ansikte snart. Den i bakgrunden är btw Lisas.. KOLLA FÖRESTEN VAD JAG HADE I HÅRET IDAG!!!! Jag vet att jag ser ut som en fisk där XD
Men iallafall!
Idag var vi lediga. Men jag och Lisa var händiga och åkte in iallafall och tryckte tygkassar, ja det kanske jag skrev i ett inlägg imorse, men men. Dessa tryckte vi:
Den till vänster är Lisas och den till höger är min. MJ är Lisas med dåva ;).
Efter detta så åkte vi in till stan. Vi såg en duva i ett bo <3. Vi åt sushi. Jag köpte saker. ;)

Sedan var jag med Johannes :)! På kvällen var vi på bio, "hur många lingon finns det är världen?" Den var så jävla bra :S Var så rörd. Jag köpte även ett fult linne som jag ska trycka en ful apa på.
'
Nu finns det nog inget mer jag vill säga.. ELLER JO! Kolla så snygga mina tygisar blev tillsammans :')
Heido.

Känn skammen.

Hej.
Mitt namn är Amanda. Idag är jag ledig från skolan. LEDIG. Klockan är nu 07:23 och nu ska jag till skolan.
Känn skammen.
Haha så jävla snygg bild xD

Ajsomfan.

Har fått två gräsligt smärtsamma och stora finnar. Om ni kollar deras positioner på bilden nedan, så kan jag säga att båda två liksom trycker mot näsvingen och gör så att det gör mer ont på båda. Jag valde en så gräslig bild på mig att rita på, så att ni skulle förstå gräsligheten som jag känner.

Zöt litten vove.

Tja.
Jag åt en halv liten pizza nu. Vi kan låtsas att jag inte redan hade ätit idag. Min pappa kom hem för några minuter sen, han har varit på typ kongress på åland. Han hade köpt med sig denhär sötingen/fulingen till mig. NAWE
Sen kom jag även på att min syster har lämnat kvar sin byrå full med kläder efter att hon flyttat ;') Jag hittade två cardigans.
En knapp saknas på den vita, och alla utom en på den svarta. Så jag tänkte sy nu i veckan och flytta över den svartas knapp till den vita, och köpa nya till den svarta :)

Matlagning och tygtryckeri

Halli hallå. Jag började dagen med bild, då jag arbetade på min sopbehållare (som jag antagligen inte ens nämnt tidigare). Jag behövde såga av den en bit, för den såg ut som skit längst ner. Sen sandpapprade jag den slät och målade den typ mintgrön, jag kommer även måla dit ett ansikte senare :)! Glömde ta en bild när den var klar för dagen, men här är iallafall där den ser ut som skit och inte är sågad.


Efter det hade jag svenska. Vi lyssnade på en läskig ballad om en tjej som blir tagen av trollen.
Till lunch, vilket vi hade efter svenskan, åt vi makaroner / stuvade makaroner och falukorv / korv. Lisa fick en sten (broskbit eller i värsta fall skelett)
Jag och Lisa försökte göra tryck på tygpåsar men vi sög. Fast vi sög inte senare på dagen, men det kommer jag ju till senare!
På projektarbetet jobbade vi i de grupper vi jobbade i förra lektionen. Fast då var jag sjuk. Så jag skulle vara ensam idag, men vem pallar det när alla andra är i grupp? Så jag hoppade in i en sjuk grupp som planerar bok med skämt om bladlöss.. :S
Sen hade vi då matlagning. Vi lagade dubbelpanerad fisk, potatis och ljus sås. Till det hade vi rivna morötter, citron och dill.
Efter matlagningen återgick vi till tygkassandet. Vi lyckades trycka två. De två som Lisa gjort såklart. Jag sög. Fast jag har aldrig gjort det innan.
Det var väl allt!
Ciao!


Sömntuta

Jag slutade 40 min tidigare om någon ville veta. Jag kom hem till Johannes vid halv fyra, vi åt, och sen har jag tydligen sovit tills typ sju. Nu är jag helt nyvaken och äcklig. Jag har ingen kontroll över min röst och kropp. Är sladdrig och seg. Känner mig sjuk. Ty fusan! Känner mig sådär..:Dallas och randomsnack.

Hej alla rövardöttrir. Kände att en uppdatering behövdes för att berätta att jag är kry och i mina bästa år. Okej, jag ljög. Jag känner mig icke alls kry. Jag har ont i magen, huvudet, örat och allt annat. Jag hade precis svenska. Britten, min lärare då, sa "Felicia Lind" Istället för "Cecilia" haha.  Jag känner mig sjukt jävla stimmig idag. Vill bara springa och skrika, men samtidigt gråta och sova.

Där är typ jag som jag vill vara nu, bara att jag inte orkar. Eller vill och vill, känner mig tvungen till. Känner sprallet i benen. :( Men orkar somsagt inte. Känner mig bara som en soffpotatis med dampen i blicken.

Jag har btw beställt ett par örhängen och en ring ifrån smyckt :D! Ringen kommer snart och örhängena nästa vecka :) Kolla den sidan för hon har verkligen sjukt snygga smycken xD

CIAO!BTW!, nya saker.

Ja, där kom jag redan på en grej till. Men jag tar det i ett nytt inlägg så att inte det förra blir så jävla långt. Vandrade på staden med min vän og kamrat Ida idag. Köpte lite nya ting :)


Nu är det dags igen!

Nej nu känner jag att det är dags att börja blogga igen :) Så här kommer lite kort (eller det blir nog långt) om vad jag gjort i helgen. Okej, väldigt långt blireväl. Så kan säga vad det handlar om :) Först är det påskfirande, sen är det promenad med Johannes, sen baka och laga sushi med Lisa, sen Idas pörti och sen Idas pörti 2.
Jag har firat påsk med släkten! :) Och bara för att stackarna Felix och Ida inte kom med på denna bild, kommer en ny här:
Här är snyggisarna. Som ni ser är det äggkakor på brickan. De bakade jag :) Och så åt vi mumsmumsig tårta som Maria bakat:)
På kvällen kom Johannes också, så spelade vi kubb :)! Mitt lag vann alla gånger :').

Dagen efter for jag och Johannes till köpingsvik och promenerade lite :)
Vi tog många fina naturbilder och sånt, men jag orkar inte ladda upp så många :O

Jag sov hos honom, och sen åkte jag till Lisa!
Vi gjorde tårta och lagade sushi ;)
Vi tog också massa naturbilder och sådant och även här orkar jag inte ladda upp något.

Dagen efter IGEN åkte jag och Lisa hem till Ida för att fira hennes födelsedag i förskott.
Vi gick till skälby och grillade :)
(det är tydligen såhär man ska posa på pörtibilder)
Var massa bråkstakar där.
Tog en jävla snygg bild också. Som alla fotografer: Neg, denna bild är min. Använder du den grillas du och jag har COPYRIGHT (skriver de det för att låta coola?)

Dagen efter, igår då, fyllde lilla Ida 18 år :D GRÖTTIIIIZ! Jag var hemma hos henne med min familj, men jag hade inte min kamera med mig så inga bilder kommer, utom denna bild på mina priser jag vann:
Åh groda. <3

Jag tror det var allt, annars kommer väl ett inlägg till :)
POZz

RSS 2.0