Lekt med dvärg!

Tja bloooogg! Idag hade vi vikare i jazzdansen. Så vi slappjazzade. Vi hade inte ens uppvärmning. Det var tänkt att vi skulle öva på vår jazzdans men jag och Ida styrketränade. Ida bröt mot tyngdlagen.
Jag träffade något av en bästa vän i vårt styrketräningsrum.
Den var faktiskt skitäcklig. Liksom kolla käken. :S
Jag åkte även lite båt på de 7 haven, var askul :'( Åh vad det var roligt :'(

På nutida konst skulle vi analysera ett konstverk, men eftersom jag inte var med på museumet, gick jag och spexdvärgen "dit". Vår lärare sa att det öppnade vid 10, men det öppnade visst 12 -.- :'( FML. Så vi hade gått i onödan. Vi såg iallafall vackra skapelser på vegen :I :
Typ jättehemsk bild, de är liksom skitsmutsigt vatten. Vi var sexy när vi kollade.

Efter skolan gick vi till stan. Jag köpte klackskor till balen, ansiktsmask och ett par skitfula örhängen för 10 spänn <3. Vi frossade även på donkiz. Några från kalmarposten eller vadfan det heter fotograferade oss, så vi blir med i tidningen nästa vecka -.-
När vi sedan vandrade hem till Ida spelade vi tony hawk. Jag var shrek, han är så jävla sexyyyy (not :'( ) Sedan gick vi till Kupan. Jag köpte inget. Sedan såg vi på farsan. HEEJDÅÅ

Häljen o skola för fösta gongen sän tistas.

Jag har ingen aning om vad jag gjorde i lördags och i fredags, så jag börjar direkt på söndagen.
Jag och knytet var ute och gick vid stensö/långviken. Vi klättrade lite i hopptornet men vi vågade inte oss upp så långt, hihi. Efter detta blev knytet jätteförskyld och han var som en brännmanet hela natten.:(
I måndags tog vi snygga kort i studion. Alla hade olika hudfärger. Jag ser ut som en psyk. Linnea som en model. Tekla som en typisk sexy Tekla.
Jag lekte med fisken. Denna bild gick inte att rotera av någon anledning, men den ska egentligen vara vänd åt andra hållet.

Pga av Johannes sjuka fick jag åka och hämta honom efter skolan och skjutsa honom till stan, sen åkte jag till syster och sov där. Vi lagade mat och såg en dålig och en bra film :') Vi åt även polly, jag mådde då dåligt. Jag pratade i sömnen och hon drömde mardrömmar. Men det blev gött ändå!

Idag lekte jag i vinden
Alltså AAASFUL BILD.

Sjuk

Hej.
Jag mår dåligt, var krasslig i 8 evigheter, men nu är jag sjuk. Men vad gör jag för att fördriva tiden? Jo först och främst så är jag rätt otrevlig mot alla jag känner känns det som, utom nu ikväll. Förlåt om någon tagit illa upp, men jag har varit dimmig i huvudet. Sen för att fördriva tiden bättre ser jag på criminal minds. På tre dagar har jag sett 31 avsnitt á 40 min (1 ½ säsong), dvs över 20 timmar. Jag har även frossat glass och andra synder. Såhär ser min bästa tid av sjuka ut:
Verkligt slappjazz.
För att visa att jag inte lever i depression som det kanske verkar som, laddar jag upp en bild på en väska jag köpt för att förtränga min förra. Den slår inte den förra, men den är ok.

Världens sämsta dag.

Hej.
Mina älsklingsbyxor gick sönder.
Min älsklingsväska gick sönder.
Jag såg en otillagad oxtunga idag.
Den var knottrig och allt.
Jag mår dåligt.

RSS 2.0