Idag och igår

Hej. Idag är jag mycket glad :)! Igår var jag på ansiktsbehandling som jag fått av Simon i julklapp, var asgött känner mig som en bebis i ansiktet nu :D Vill boka om mins två gånger till innan sommaren ;) Blev även rekommenderad nån hudkrämsgrej för min hud är tydligen känslig, så ska ringa och beställa den.

Idag är jag glad, Simon har fått godkännande att plugga på distans vilket innebär att jag kan få vara med honom mer :')!

Imorrn ska jag ut med Lovisa om jag inte får jobb WOO tagga.
Hade bara denna konstiga bild på datorn från party med Lovisa så den får duga.

Hasta la vista likkista
baj baj miss äppelpaj

Ensam.

Okej, nu är det så att jag har sagt i 7 evigheter att jag ska börja blogga igen, men jag är för jävla lat. Jag hittade ju bloggappen som jag använde lite men den laggade hela jävla tiden så lackade apa på den. Det jobbiga med att blogga är liksom inte att skriva, utan att orka föra över bilder på datorn, vilket jag slapp med appen. Dessutom har jag varit med Simon i cirka åtta hundra dagar i rad, och det har jag prioriterat. Men nu har han flyttat iväg från mig :/ Så nu känns det helt plötsligt som att mitt liv är världens tråkigaste och att jag aldrig har något att göra. Det har iallafall känts så i två dagar sen han åkte. Har inte jobbat på 4 dagar och det känns som en evighet. Mitt liv känns som en evighet där jag bara väntar på framtiden just nu. Väldigt poetiskt sagt.
Igår åkte jag pulka med Lovisa. Vi handlade pulka och fika i ungefär 1 timme. Vi åkte ett åk i pulkabacken, sen gick vi bara upp för att hämta våra saker. Sen körde vi fast med bilen. Fy sjutton. Idag har jag rensat garderoben.

RSS 2.0