Pangfrukost och gympass!

Hallå alla mina miljoner (Typ 1) läsare!
Idag gick jag och Simon upp astidigt (typ halv elva) och åt en pangfrukost! Hade typ köttematkoma efteråt.


Suger på att fota matbilder , men men.
Medan vi smälte maten spelade vi super smash bros, som vi alltid gör. Vi klarade spelet igår så nu håller vi bara på att låsa upp sista gubbarna. När vi smält maten lite drog vi till gymmet och körde ett benpass! Det var fett jobbigt då jag inte kört ben på kanske 7 evighetet och har knäproblem så de krånglade extra nu idag. 


Nu har jag precis käkat banan, nu ska jag duscha när Johnny Bravo slutar och sen kommer Sandra så ska vi plugga till en tenta vi glömt att anmäla oss till (FML) och sen kanske gå ut och gå.
HEJDÅ

Otursdag!

Alltså.. som om det inte vore nog att jag missade skolan idag.. Jag och Simon glömde våra kläder i tvättstugan efter vår tid hade gått ut! Det har verkligen kaosat totalt hela dagen. Menmen, det löste sig tillslut så vi drog till gymmet och körde ett axelpass :-)

Simon skulle ta en fin gymbild som jag kunde lägga upp här och detta blev resultatet , haha.

Nu ska denna otursdag fortsätta, 
Hejsvejs!

Maat

God "morgon" (16:17)
Idag har jag tydligen skolkat. Jag var helt säker på att jag var ledig, men det var jag tydligen inte. Jag vaknade av att jag drömde en skum dröm om hogwarts och Elsa Billgren. Men iallafall, då hade jag fårt några snaps och sms, jag tänkte somna om men jag kände att jag kunde titta ändå. Var typ sms som "VAR ÄR DU?" och så vidare. Jag blev köttekaos och asförvirrad och det var för sent för att åka dit. Fattar inte hur man kan missa något sådant. Aja hade ändå bokat tvättid så var la bra att hinna med det iallafall. 
idag har jag coola kläder. näe. la mer upp bilden för att jag kände att jag fick kissie-ben.

Till brunch idag åt jag soppan som blev över igår, nybakat bröd och loka :-)

recept på soppan:
1 liter vatten
1 påse quornfile
1/2 påse wookgrönsaker
2 grönsaksbuljonger
1 paprika
2 lime
2 "rutor" äggnudlar
1 burk kokosmjölk
ca 1/2 deciliter sweet chili
Salt,svartpeppar, chiliflingor, paprikapulver och cayennepeppar.

koka upp vatten, buljong och wookgrönsaker. Låt koka tills buljongtärningarna smält. I med qourn,
kokosmjölk, chiliflingor och paprikan. Låt puttra ca 15 minuter. Koka nudlarna sålänge. Smaksätt med alla kryddor, lime och sweet chili (snåla inte, den ska vara stark) låt puttra någon minut till.
Häll nudlar i en skål och häll soppa över :-D gott utan nudlar med, tror jag skippar dem nästa gång.

Jag failade lite tyvärr med nyttigheten, men ska dra till gymmet sen och få bort den! Men den var fett god.

Ikväll ska jag fixa en ny header. HEJDÅ

Nu jävlar!

Hej hej hemskt mycket hej! Nu har jag inte bloggat på år och dar men nu vill jag det osv. Tänkte att jag skulle börja skriva som vanligt fast lite mer hälsoinriktat (ingen träningsblogg) men typ skriva lite recept och roliga saker. Och kanske rätt onödiga saker. Jag kommer antagligen mest skriva flummiga skitinlägg som vanligt ;-).

Helgen har varit en bra helg. Fredag-bio och kalas på både lördagen och söndagen. Avslutade iallafall allt onyttigt med en god vegosoppa (skriver recept imorgon) och ett bröstpass.puss och hej leverpastej!

RSS 2.0