IDA KOLLA BILDERNA LÄNGST NER

Chacha!
I fredags breakdansade jag och skadade mitt knä, mer om det senare ;)! Sedan åkte jag hem till Johannes och kollade på happy feet :D På lördagen åkte jag in till Lovisa och sov där. Vi hade lagade kycklingtacos och sen hade vi ansiktsmask och badade tunna ;)
Är inte så van att posa i ansiktsmask och badrock. Men iallafall. På söndagmorgonen åkte jag hem og sedan kom Johannes. Vi hade nämligen vart tillsammans ett och ett halvt år igår och det firade vi med trerättersmiddag och sedan bio. Vi såg the girl with the dragon tatoo, den var nog bättre än den svenska tror jag nog, så det blev jäkligt lyckat :D! Idag åkte vi litte bil
Jag skjutsade honom till bussen och åkte sedan till vårdcentralen. När jag kom till skolan höll klassen på med fotografering. Ida välte en vägg men vägrade bli fotograferad, så jag fejkvälte den.
Vi tog poträttbilder, jag tog på ida. Här kommer två ;
Medljus och motljus hooo. Ska redigera bort bakgrunden på den vänstra.
Jag ska nog starta fotoblogg. "FOTO ME IDA""""""

SJUK

Hej där!
Idag är jag sjuk. Det har jag väl egentligen vart sedan i onsdags, men jag var en kämpe då men det lyckades jag inte vara nu.
I onsdags fick jag reda på att jag ligger på MVG i rörlig bild för tillfället och att jag kommer få VG, möjligen MVG i måleri.
Jag däckade på tre datorstolar och försökte ta kort på det, men det blev nån jävla ljus "modellbild" med asfjollig min. Men ni fattar ändå. YO POSER typ.
Efter skolan åkte jag hem till Lovisa, det var tänkt att jag skulle sova där och att vi skulle bada tunna med ansiktsmask och hårinpackning. Vi nödlöste frakten av hennes cykel.
(vi knöt massa snören och sånt så var inte lika riskfyllt som det ser ut)
Jag åkte hem på kvällen istället för att sova där eftersom jag mådde så jävla dåligt.

I går (torsdag) Var jag också sjuk, men vi hade inga lektioner då ändå så det gjorde inget. Såg istället på project runway, biggest loser, lyxfällan, top model osv :I.

Idag är jag med sjuk dårå. Skulle redovisa jesu lampa idag, men tyvärr :'( Var ju så nöjd, men nu får resten av gruppen fixa redovisningen.
Ska snart steka fiskpinnar och sätta mig vid tvn idag igen och se på samma saker<3
Puss och paj lingonhaj

Idag och igår

Hej blogg! Snygg bild här över va? Orkade inte betala 22 kr för att få bort camwow texten / beskära bilden zåå det får gå bra ändå. Till att börja med ska jag säga att Lisa va i skolan igår. Hade saknat henne mycket.
Ove sa att han trodde att en grej var en jultomte. Förjävligt.

Efter skolan gick jag på stan med Lovisa. Skulle köpa ett mobilskydd men deras kortläsare var så jävla dryg så jag fick det tillslut gratis <3. På kvällen tränade vi easyline, så jag har träningsverk.

IDAG DÅ!
Ja jag har träningsverk idag då för den som inte fattade raden över. Idag hade vi musiklektion
Vi hade betygssnack i sju evigheter. Han visste inte vad jag skulle få för betyg, hoppas zå på MVG :'(!
Sedan hade vi klasstid och den höll på i ca sju evigheter så tillochmed Britten (vår lärare, till mina tusen fans) började tröttna. Sedan åkte jag hem och åt ost och skinksallad. Den blev god vettu. Jag kollade samtidigt på biggest loser och lyxfällan och sånt. Grät åt nästan allt, men det gör jag alltid när jag är ensam :I.
Sedan gjorde jag en filosofiuppgift i ca 7 evigheter, ne men ca 5 timmar. Den blev rätt bra tror jag. skönt att ha den klar.
Just nu känner jag mig såhär:
Det vill säga; Kräftig i ansiktet, röda strumpbyxor, vitt linne, skitstark, asont i magen och trött. Och äcklig, men snäll och cool.

Hasta la vista, kramp

Mineralsmink!

Min syster ringde idag till min mor med en fett billig sminksida som fynd. Jag hakade på och vi beställde tillsammans. Allt är mineral, tillochmed läppstiften.. fast eyelinern är dock inte mineral, men vafan den kostade 15 spänn!
Concealer. Tänkte köpa en borste till den med men den kostade mer än själva concealern, så nej tack.
foundation så jag blir kräfta (haha nej jag bara skojar, rouge)
Min gamla vanliga färg, ho! Använder ju alltid läppstift så kan väl vara bra att vårda läpparna med mineraler istället för att förstöra dem.
För att inte alltid vara knallig om läpparna, typ om jag ska jobba och dylikt, beställde jag ett neutralt också.
Eyelinern var då som sagt inte mineral men kostade bara 15 spänn xD
http://www.eyeslipsface.co.uk/ heter hemsidan! Fett billigt

Lise Grete

Hej. Idag fick jag reda på att jag fått mvg på filosofiprovet och kommer få vg i arbetsmiljö och säkerhet. HOO!

Snart har jag redovisning i en uppgift som typ inga gjort.


Sportig

Hej!
Idag var min misse ute i snö för första gången. Hon trivdes ej :I

Idag var jag på stan med Lovisa :) Jag köpte en (enligt mig) skitsnygg tröja, ett par örhängen och en hårinpackning. Mina grodörhängen som jag köpte i fredags fick också vara med och visas.
Den ser lite b ut men den sitter.. Kvinnligt eller vad man kan säga. Köpte även mineralfoundation, glömde ta kort typ.

Jag gymmade fän idag. Man får gymma en vecka gratis hur mycket man vill HOOO

Chaachaaaa

Hej hallå. Igår var jag på filmkväll, hoo!
Vi var i ordningsföljd: Jag, med asfalskt leende och krokig hand, Lisa mysandes i filten, Tom med asfalskt leende och oregelbunden arm, Ida med flirtblick och lillfingret utsträckt på handen, och Axel med extremt lysande ögon.
'
Vi såg på de tre vännerna och jerry en liten stund, men inga kollade så vi satte på fröken sverige, men inga kollade.
Så vi gick ut och spelade geni istället. Lisa och jag sög. Men jag kom iallafall ifatt sen <3 Så Tom sög istället. :'D
Sedan gick vi ut och gick :D
Lisa halkade pladask <3
Ludde (Idas hund) Halkade med <3

Fet Kakelse

Igår var jag med Lisa. Vi gick först på staden. Jag köpte svarta byxor, assnygga :'(, Dedär jag skrivit om. De fanns nu i min storlek. :D:D:D:D. Köpte även ett vitt linne. Sen for vi hem och "lagade" sushi. Vi gjorde även kakelser, AKA cupcakes. Råkade äta tre. Råkade äta en till idag :(
Tog även kort på min lysande apelse. :'( Min apelse lös upp hela bilden.

Dvärgkamp

Hej! Idag har jag lekt med kamphunden Ida. Vi var i stan. Jag hittade ett par svarta byxor som jag ej köpte. Jag ångrar mig. Tror jag. Ska nog dit imorgon och kolla på dem.. ensam :'(!!!! Stackars amandorafitt.
Jag fick en tröja av Ida, som de av en anledning som jag inte orkar förklara, har typ 309 exemplar av.
När jag kom hem åt jag asgod ostbricka som ser asäcklig ut på bilden.
'
Min lilla tös låg som vanligt väldigt akrobatiskt som sällskap. Vetesatiken varför hon alltid ligger så :(

A Long time ago

Alltså, det var typ århundranden sedan jag bloggade, vågar nästan säga att det var arton evigheter sedan. Det märkvärdiga är att jag tydligen fått ca 4 (Ja, ett stort tal att skryta om) läsare om dagen +/-. Frågan är vilka som in i satan går in på en död blogg?
Men iallafall, saker har hänt sedan senast. Så vi gör en liten tidslinje. Uppdaterade senast i november, men min tidslinje får börja lite innan det, för det händer inte så mycket i mitt liv, hoo.
Jag har haft loppmarknad och tjänat fett mycket pengar (seriöst, vi fick 1000+ kr var för skitsaker?)
Jag har kämpat i regnet för att kunna gå på toaletten, på en danmarksresa med klassen.
Jag har haft mitt time of my life; halloween med Lisa mf. på Palace :D
Jag har lekt med den traditionella stammen. Marcus och Linnea var också med, men en agerade fotograf och en var osynlig.
Jag har varit i ullared och legat bakom kalmar ff turnebuss på ditvägen. De åkte också till Ullared. Bussen hade vart uthyrd.Trist!!"! :S
Jag har uppträtt på marching for life med bland annat molly sandén :I
Jag har varit på UF-mässa som gick åt helskotta
Det var julavslutning.
Jag har lagat mat med Lisa och Ida MUMS
'
Det var jul. Jag fick bland annat en iPhone <3<3<3
Jag har nyårsförfestat i en random lägenhet i funkabo.
Men sen drog vi till Palace.

RSS 2.0