Skitkul dag!

Tjadär bloggen ! Idag har jag varit med Lovisa :D! Vi gick på stan och vi fikade, för jag taggade av någon anledning att jag skulle gå upp asmycket i vikt :S Fattar ej problemet och fick sedan ångest, men det är chill ändå, det var ju "bara" 2948958943089480909090909094309459943 kalorier typ? Valde en asstor chokladtårtebit? Aja. Jag bokade tid till baluppsättning idag! :D Ska sätta upp håret direkt efter Lovisa och så ska vi ha vår provuppsättning som är nu i maj direkt efter varandra också :D! Så vi bestämde att vi ska fixa naglar och bryn dagen innan tillsammans också :)
Jag storshoppade på H&M, gick på nästan 500 spänn, vilket är rekord för mig att handla för typ, men 169 av dem var mammas eftersom jag köpte en mascara till henne (och hon betalade min också så jag la typ bara ut 150 kr själv men jaaajaaa) Det är mycket för att vara mig iallafall! Detta köpte jag:
En grön liten väska med passande grön plånbok :I!!! Skitsnyggt tycker jag! Orkar inte ha min stora feta stora apstora plånbok och groteskt stora väska ibland, när man typ går på krogen eller på stan.
Ansiktsmask och mascara :D Allt för skönheten i ansiktet -.- (typ nä, har grotesk hud och snövita fransar bara)
Köpte även en tygkasse från mitt egna företag (egna och egna, Lisas, mitt, Idas) Så är någon random läsare som jag har zåå många av intresserad av en kasse så är de handtryckta osv och kostar 50 spänn :D!

Jag och Lovisa kollade på massa typ askonstiga filmer som vi spelade in i 9an när vi busringer till folk, är "höga" på energidryck, övar på cabaredans osv. Skitkul :D!!!

Har btw vart äckligt torr om händerna de senaste dagarna :S!

Kommentarer

Här kan du kommentera, vettu! ;)

Namn:
Komma ihåg lilla mig?

E-postadress: (Visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0