Dag ett, presentera dig själv.

Jag heter då Amanda och bor i lindsdal med min söta familj och min kisse och mina grodor och malar. Jag har ett snyggt rum med snygga randomsaker i, jag är väl typ random hela jag. Sen är jag även bråkig, busig, stimmig, jobbig, snäll, elak osv. Jag går på Jenny Nyströmsskolan och läser bild och form på estetiska programmet, det är chill. Där har jag mina små söta vänner. Vi har en liten ond grupp som heter "stammen". Jag har även en pojkvän som heter Johannes och han är fin. JAg är blond och blåögd, inte tjock, inte smal. "Kort med tshirt" enligt min vän Lisa. Jag är 17 om jag inte sa det. Adjöken!

Tönt

Nu ska även jag börja med detta:
Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Mulak.

Först bild, chill. Vi undersökte olikheterna mellan våra olika ansiktshalvor. Jag upptäckte att hela min högra halva och allt där på är större än den vänstra, utom munnen som är mindre. Sen hade vi svenska. Skrev om hjältar. Skrev om hjältars död. Onda sagor. 1921.  Sen hörde vi novell. Den reflekterade vi. Chill.
Nu äre lunch. Jag och Ida sitter vid datorn. Det var läskigt att få dom upplåsta, vi frågade John Mulak. Klockan var 11:40, vi ska ha honom vid 12:25. Han trodde att vi började då och var påväg mot klassrummet. Stackars. Ida sjunger eminem och typ highwaymens nu :( Nu är det samhällskunskap och sen matlagning, fatta lycka. Sen ska jag åka hem till Johannes. Vi ska knappt vara denna vecka förvånadsvärt nog. Bara idag och i helg. Vi får la testa hur normala par är. Lite sorgligt.
Jag ser estet 10 härifrån. Dom borde bli lite mer estetiga. Man har alltid en tjejkille och en killtjej, en tant, några jobbiga överesteter, några alternativa, några fjortis och några normala. Dom följer inte reglerna, skärpning.

Kupan

Jag var på kupan med Ida idag. Jag köpte fingerdockor och en fingerskateboard. Ida köpte ett litet litet hus och och en molly mus grej. :S

Ännu ett olöst mysterium.

En anonym bloggläsare (eller var det jag själv?) Frågade denna fråga:
Betyder moder jord att jorden är gravid?

Forskning:

"Moder Jord kan syfta på

Direkt från vikipedia. Inget tecken på en moder. Men på googles bilder fann jag denna bild:Svar: Moder jord betyder inte att jorden är gravid. Hur vet jag? Jo dela jorden på mitten.
Inget foster där inte.
Mysteriet löst.

Sova med syster

Sov uppe hos syster inatt. Hin väckte mig genom att sjunga "är du vaken Lars?".
Snart ska jag till Ida och såhär snygg kommer jag vara då, om jag inte orkar fixa mig: (precis nytagen bild)
Liksom kolla min hand när jag trycker på datorn xD (längst ner till vänster)

Olösta mysterier...

Nu ska jag, Amanda, ge mig in på olösta fall från forna tider, här på min blogg ska jag besvara de frågor alla alltid velat veta.
1. Är avokadons kärna en kärna, eller är det ett ägg?
Forskning: "För att kunna konsumeras måste avokadon ha rätt mognadsgrad, då lossnar kärnan och skalet lätt och köttet har lagom mjuk konsistens" - vikipedia. Kött och "kärnan" lossnar.. Låter som om myten stämmer ännu!

Svar: En kärna. Jag öppnade helt enkelt en kärna. Kärna rakt egenom.
2. Är äggplantan, eller aubergine som det försöker dölja sitt riktiga namn med att kalla sig för, bara en planta, eller döljer den ett foster?

Svar: Även denna myten är knäckt, det är bara en planta. Hur vet jag? Dela på mitten såklart!
Det var allt för mig, detektiv Amanda. Mer fall kommer nog aldrig.
Ciao.

Vad är väl en bal på slottet?

Känner mig jätteskabbig och grinig, kanske skulle valt baltemat istället för mjukistemat...
aja... Vad är väl en bal på slottet?

Torn legacy

Nyss hemkomna från bion, så nu ska vi käka, se ett avsnitt criminal minds och sen ska Johannes åka hem :(...
Bion var ganska bra, men den var oehört fjantig, skaparna försökte väl sticka ut ur mängden genom att göra annorlunda handling och ett alternativt slut. Aja underhållande för ögonen, så jag ger filmen:
Tre stjärnor, med ett litet liten plus i kanten. Underbart snällt av Johannes att bjuda iallafall :)

Hockeyfrillan = borta!

Jag klippte bort Johannes hockeyfrilla!
Snyggt med stig-helmer frisyr på båda bilderna. Vad fan hade han för hår innan liksom? :S
Johannes ger klippningen:
5 av 5 stjärnor, själv skulle jag väl ge den 4, jag föredrar tin-tin frilla på honom ;)
Snart ska vi åka in till bion. Ciao.

Criminal minds

Fan vad bra criminal minds är alltså! Har sett 3-5 avsnitt nu (orkar inte hålla koll) funderar på ett till.. kanske lite sent? Men det är verkligen en serie jag rekommenderar. Helt sjuka mord och sjukt bra handling.
4+ av 5 stjärnor i betyg!
Äsch, vi ser på en till, sen sover vi. Visst, vi är trötta och klockan är 01:23, men vadfasen, sista dagen att sova länge (typ) ;)

Kissies städerska

(www.kissies.se)
"Nu har hon snott massa kläder, IGEN! Räcker det inte att jag hänger ut henne i en artikel i aftonbladet för hon ska fatta?"

Jag tycker att städerskan förtjänar en medalj. Liksom vadfan. Kissie köper 10000 plagg om dagen och man ser dom aldrig på henne. Stackars städerskan förtjänar också att vara fin ;). Det är väl det MINSTA en sådan människa förtjänar som snackar så mycket skit. Uscha. Sjuka politiska åsikter också. Nej fy.

Bion vald!

Nu har vi bokat bio! Vi ville egentligen se "The town", men den gick inga bra tider, så vi valde "Tron legacy" istället, verkar absolut inte lika bra, men verkar absolut sevärd. Så vi får se vad jag har att säga om saken imorgon! Johannes är btw och köper chips på macken nu (hehe, vi var där och köpte godis för typ en timme sen, inga kommentarer, vi skyller på att det är helg) så han kommer väl hem lagom till att criminal minds laddat klart, så ska vi glo på det hela kvällen. Btw, fan vad skönt att byta kläder idag, har haft samma jävla kläder (utom underkläder) i 4 dagar nu, eftersom jag fick stanna 3 dygn hos Johannes, när jag bara skulle stannat 1. Ja det var ju skoj.

HAHAHAHA

Mamma skrattade ihjäl sig, jag likaså!
HAHAHAHAH, mycket logisk förklaring eller.

Antagligen världens bästa låt.

HAHAHA den är så jävla bra.

Bio, nej. Film, ja.

Bio blir imorgon istället? "Vilken?" svar: vet ej. Istället laddar vi hem  criminal minds säsong 4 som vi ska se på ikväll och imorgon. Hela min dator laggar och knappt funkar tackvare detta. Det är chill.
Kissen har somnat med halva kroppen på pianofoten och andra halvan på en h&m-påse, knäpp, men inte förvånad direkt.

Klagomål och lackande bara

Sov inte igår natt, sov knappt inatt, jätteskönt. Hoppas på att få sova ut inatt. Känner mig bara lack på allt när jag inte sovit. Såg på mord i sinnet innan vi gick och la oss, jävligt bra faktiskt.
Ska kanske bli bjuden på bio ikväll med Johannes, för jag har ställt upp så mycket typ. Fast det går ingen bra, så vi får se hur det är med den saken.
Jag har även jävligt ont i magen, både mens-ajajaj och vanligt. Blä eller vad. Ja, jag är väldigt negativ till allt nu, och väldigt klagosam. Men jag är ledsen oki? Synd om mig nu. Kanske inte. Men jag vill sova, men då kan jag inte sova ikväll. i-lands problem. Löst nu. Får vara vaken. Kan ändå icke somna.
Shit jag borde skaffa ett liv. Har jag någonsin klagat på bloggen innan? Icke. Blä jag är hungrig. Käka nu. Nä Johannes duschar. Han luktar gammal gubbe, typ, han har inte duschat på typ 3-4 dagar, för han varit lat och sedan sjuk. Det är inte okej. Käka sen. Fil och flingor. Hejdå.

FITTA!!!!!

Jag la min mobil på en bord bredvid en mugg med vatten, men sen visade det sig att den läckte så nu är hela min mobil förstörd av fukt :@
FITTA

Vill spille

Har precis varit på sjukhuset med Johannes, och nu ligger han och försöker vila. Äntligen har dom börjat se seriöst på det, så på måndag har han fått tid i kalmar till massa läskiga test. Jag har ingen aning om vad jag ska göra just nu, jag vill spela tanks, men det är icke kul när man bara är en.
Ikke. Men nu vaknade min lilla gulleplutt så nu skall han skötas av mig ;)
PÖZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Sommarjobb osv.

Jag har inte bloggat på otroligt länge nu, inte seriösa inlägg iallafall. Men det har varit så mycket nu.
Jag kan iallafall berätta att jag och Johannes har sökt jobb till ölands djurpark,
Jag ska även försöka söka några till, men inget annat känns specielt frästande faktiskt.
En anledning till mitt dåliga bloggande är att jag och Johannes skapat en blogg tillsammans:
dalatupp , så det har varit massa fixerier med det.
+ att Johannes har blivit sjuk igen, och då vill man ju självklart hjälpa honom istället för att sitta och blogga, eller hur.
Aja, ska försöka skärpa till mig. Ciao.

Nyår

Nyår spenderades först med Johannes. Jag lagade btw räkcoctail till förrätt ;). På kvällen åkte vi till Ida och det var myselipysmys. Vi såg lite på glasblåsarns barn, spelade guitarhero, dampade och smällde smällare :)
Gott nytt år!
Jag Tekla och Ida på nyårsafton 2007 :P

RSS 2.0