SKOLFOTO

Se videon och hör min skoldag.. Det säger väl allt. Jag hade btw en ful fågel på min hand som jag ville skulle synas på kortet, men jag lyckades ej.

Efter skolan följde jag och Ida med Tekla till maxi, och sen gick jag och tranan (ödlaida) hem till henne. Vi spelade guitarhero och åt :)! Sedan var det egentligen meningen att jag skulle träna med Lovisa, men planerna ändrades :( Så jag och Ida gick till giraffen och var borta typ 22 år :S
Jag köpte ett hopprep, kinderägg och nötkräm eller creme eller hur det vill stavas. Jag fick shrek-pepparkaksgubben i kinderägget :I Så jävla söt.

PALLA VA

Hej bloggen. Johannes sov här inatt. Men sedan for han. Sen kom han och Joakim och väckte mig och tvingade mig att laga mat till dom :'). Sedan fick jag skjuts i joakims raggarbil
hem till ida. Vi såg på John Q och million dollar baby de båda var hemska och jag blev ledsen :(
Vi skulle gå ut och spela boll men det stormade för mycket, så vi gick till skälby. ÅH JAG VILL INTE BLOGGA MER ALLT BARA LAGGAR HEJDÅ

Skoljogg, skälby, öland osv

Hej bloggen :D Här kommer jag med lite info om helgen ;)!
I fredags var det skoljoggen:
Jag och Lovisa stannade efter 50 meter :(. Sen typ gick vi bort och gick typ 2 km för långt. Dumma sega. Jag klev i bajs. När vi gått klart så träffade jag johannes :D Jag minns inte vad vi gjorde, men han sov hos mig tills på lördagen. Då gick vi upp tidigt för jag skulle in till stan med Aaricia och Lovisa. Jag köpte en ny jacka, foundation, hårfärg, vantar och halsduk, samt åt bakad potatis :D
Jackan är blå inte grå som bilden. Efter staden åkte jag hem till ida :D! Vi var ute och trixade boll *cool*
Sen gick vi till skälby :)
Efter detta blev dom helt besatta och stela :I
Sen sov jag hos Johannes och idag har vi sett på shrek. Vi gick från norrgård - djurängen *stolt*. XD. Nu ska vi nog spela monopol och gå ut och gå lite, sen vi se sav iv och sen ska han sova hos mig :D och imorgon ska jag leka med IDDAAA!!
HEdjooo

Dålig på att uppdatera :/

Hej bloggen :) Förlåt att jag inte skrivit sen i torsdags. Men jag har inte haft tid, inte heller idag har jag tid att skriva något långt för jag ska sova hos Johannes. Men jag kommer med en uppdatering om fredag-söndag imorgon :)
HASTA LA VISTA

Paddling och massa lek. Bildspam. Längsta inlägg någonsin.

Hej bloggen! Jag började denna härliga dag med att träffa Johannes och ta kort på ett spindelnät, det var väl allt vi hann innan vi tvingades splittra. Då hade jag gympa och vi paddlade. ÅÅÅÅÅHH!!
Titta så coola vi är ;)!
Usch, se så dimmigt och läskigt det var :( Som tur var lättade det, tror jag.
Här är vi påväg ut till havet ;)!
Kind off harry potter
Her er vi.
Åh, vi såg 2 stycken minkar <3
Nawmeee, se hur smutsiga lillen byxor blev <3

Sen hade vi kulturhistoria. Vi gick igenom svergies rokoko och barock mellan 1600-1700 tror jag :)

Sen lunch

Sen form. Ingela var sjuk så vi fick fixa att själva. Fast andersjäkel kollade till ibland. han mobbade mina strumpbyxor -.-
ÅÅÅH min majs var ugnad. TETTAAAA
Här är mina händiga kamrater:
På "rasten" Fikade jag varm choklad och chokladmuffins :'). Stötte även på Johannes :S :D
Ond bild ? :S
Efter rasten gjorde jag en gris med ett äpple i munnen... men den råkade dö lite.
SEN SLUTADE VI :D

Jag följe med Ida hem efter skolan <3 Vi gick ut och lekte, åh <3
Sen gick vi mot skälby genom skogen :D

Väl framme!
3 av barnen från dagiset jag jobbade på var också där :S Men det blev massa bus av mig och ida :D

Sen gick vi hem till Ida och såg på Hurricane. Den var bra. Sen missade jag bussen. Nu har jag skrivit detta inlägg i 2 timmar så nu är jag lack :S jag måste sova för det är skoljogg imorgon. godnatt!!!!!!!!!!!!!

George Kyeyune, alkisar osv.

Hej bloggen :)! Åh, idag på morgonen fick jag och Ida tillbaka vår älskade teckning som vi tappat, Anders hittat och Frida fått. Fatta lycka? (den i hjärtat)
Idag började vi med psykologi, inte så värst kul. Jag tycker det kändes som att vi redan hörde allt under förra lektionen. Sen skulle vi ha bild, men istället såg vi på en föreläsning av George Kyeyune från uganda, som berättade för oss om afrikansk konst. Hittade en bild på honom på google:
Det var intressant, men jag höll på att somna hela tiden, för jag kunde knappt sova inatt.

Efter detta hade vi lunch och sen engelska. Jag och Ida skrev en väldigt bra historia med varannan bokstav ;) :
" Flisa skriver till Samuek att Hula är känslig. Då blir Samuek arg och behå ode drar iväg. Lol, sa Leo då hungern tilltsl. Han borde somna i en tranas haka. Simmar du? Fallskidan, gör du det?
Slut. MVH Ponny Samila (Ida) och Folka Granbär (jag)"

Vi tog även mycket fagra bilder på oss på engelskan.

Sen hade vi kulturhistoria, vi gick igenom det jag redan jobbat om så det var piss -.- Sen fick vi typ gå.



Sen mötte jag upp Lovisa och så gick vi in till stan :D! Jag köpte hårblekning, som jag ska använda på lördag. Vill liksom inte ha orange hår på skolfotot -.-.


Vi käkade även på mcdonalds


Det kom in en fullgubbe och satte sig vid bordet brevid oss och satt och söp och grät. Han flaxade omkring med armarna och snyftade och satt ungefär som Idas välkända bild:
Så vi stack för han var obehaglig. Vi gick omkring och lallade lite tills jag skulle hem. Tror ni inte det kommer en till fullgubbe och sätter sig och pratar med oss? :S han sa att han skulle till giraffen och köpa kaffe, för det var slut, ungefär 100 gånger. Och han flyttade sig närmare och närmare mig och kollade jätteotäckt och satt och pratade. Sen när min buss kom så följde han med in och bara " HEJDÅÅÅ HA DET BRA, HÄLSA MOR OCH FAR, HÄLSA MOR OCH FAR, HÄLSA MOR OCH FAR!!!

Idag hade mina strumpbyxor kommit fram så jag var och hämtade dom :D
De gröna var typ.. knallgröna 8'D!

Sedan nu beställde jag nya promarkers, eftersom jag failade förra gången jag beställde -.-

NU SKA JAG DUSCHA HEEJDÅÅÅ :D


Eh.. Ful?

Vad i hela? Skit ful xD!

På besök hos Johannes.

Hej bloggen! Idag vaknade jag upp med Johannes :) (ovanligt). Jag missade som sagt matteprovet, så vi skulle ta en senare buss, men den kom inte heller så vi tog en ÄNNU senare buss -.-! Men sen när jag kom fram visade det sig ändå att engelskan var inställd. :I. Så på denna långa håltimme satt jag, Lisa, Mathilda, Linnea, Ida och Sanna och diskuterade. Sedan försvann några, och några till osv tills det bara var jag, Ida och Sanna kvar. Sen for dom. Då redovisade jag om vänsterpartiet i samhällskunskapen :I Det gick inte så bra, jag kunde mycket och hade mycket åsikter, men jag var för nervös för att säga allt jag kunde ! :( Vi började 20 minuter tidigare och gick över med 10.

Sen följde jag med Johannes hem :D<3! Vi åt först, sen gjorde vi chokladpudding :'). Mycket delikat! *tuff*. Sedan såg vi på zombieland, den var överdriven som få, men den dög la i krig om man säger så :)!
Sen behövde jag redan åka hem :(. Jag har inget mer att skriva om :S! NOOOLIIIFERR DAAH. Hejdo

Jävla klt! :@

Jag och Johannes skulle ta bussen 07:40, men den kom aldrig så vid drygt 08:00 gav vi upp och gick hem :S För jag kunde inte ta någon senare buss för jag har matteprov som jag inte kan göra tackvare jävla klt :@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lek med masker :(

Hej bloggen :)! Idag började dagen med att jag väntade på Ida vid ingången och var rädd :I. Men sen kom hon och jag slängde mig om lille busen. Sen började vi med psykologi. Vi började jobba med psykoanalys och det verkar som något skoj att jobba om :3! Efter det hade vi lång håltimme, tre timmar, så jag och Ida gick hem till henne och åt massa massa skit. :(
Vi lekte även med masker och katter.
Sen kom vi tillbaka och hade klt, fick inte veta något nytt, som vanligt, utom att det är skolfoto nästa onsdag!!! :O! Måste färga mitt hår tills dess så jag slipper ha morotshår, men det kommer ju gå av :I.
Efter detta hade vi bild. Jag sydde nästan klart min bok <3 Tekla var sjuk så det var läskigt ;<. Kanske inte men jo då.

Johannes följde med mig efter skolan :D Jag hade fått Marianne av hans föräldrar, så jävla snällt :D! <3
Vi spelade monopol (ovanligt) Och sen gick vi ut och gick en höstpromenad ;)! När vi kom hem beställde jag 3 par strumpbyxor;
Och nu chillar vi (H) Ye. Jag funderar även på att gå med i ung vänster inom snar framtid, men jag vet inte för alla vet ju hur jävla lat jag är :I!
Men nu skall vi kramas och lyssna på governor andy- oxfilé i frysen.

SÅ PUSS OCH HEEEEJ

Grattis Sverige!

Bra jobbat. Sverige blir säkert mycket bättre med ett parti med i stort sätt inget annat än invandrarfrågor i riksdagen. Verkligen. Bra jobbat. Jävla pantade idioter. Hoppas ni mognar till om 4 år!

Jävla SD!

Hej bloggen, idag vaknade jag upp med Johannes igen! Dock sov vi inte i soffan som jag skrev i förra inlägget, utan vi förflyttade oss.
Titta vilken söt nyvaken. Mittenbilden blev lite väl mörk men aja..
Vi spelade monopol, sen åt vi lunch, sen spelade vi monopol, sen gick Johannes till ica och kom hem med blommor och godis till mig åh söt <3.!
Sen spelade vi monopol och sen lagade jag tacos :D! Den blev jävligt stark och konstig smak :S Misslyckat men gott.
Efter maten lagade Johannes en äcklig efterätt. Eller den var la sådär. :*
Den smakade typ som den såg ut, fast lite bättre.
Sen behövde jag åka hem. BUUUUUHHU:(


Nu sitter jag bara och är widonjpe pissed off tackvare jävla sd som ser ut att komma in i riksdan! Jävla puckade retards som tror på fullt allvar att sd är bra för sverige och röstar på dom. Det är ju pinsamt att vara svensk när sådant här händer. Cp damp. Hoppas folk tröttnar på deras kisspolitik om 4 år och röstsar ut dom-.-!! är så jävla irriterad. Folk röstsar väl bara som en protest mot den regering vi har nu eller något. Det finns ju alltid personer som gillar de underlägsna och försöker få upp dom. Men dom personerna kan få kiss på hakan. Hejja rödgröna och slut på mitt blogginlägg.


Majsan, jag och Johannes :D

Hej bloggen :)! Skriver lite skit, för ser notting hill och jag ser inga tangenter för det är mörkt.

Idag vaknade jag med Johannes :)! Vi har gosat med majsan och spelat monopol hela dagen.
Här har vi jag, majsan och nyduschad johannes:

   

   





Haha lilla Majsan kunde inte bestämma sig för vem hon skulle sova på, så hon låg på oss båda. Tur att jag inte fick rumpan för hon fes skitäckligt sen -.-

Sen lagade jag "slaven" mat till Johannes :) Det blev väldigt gott men väldigt väldigt mättande!

     
Se vad äcklad jag ser ut av lukten ,behövde ha tandkräm under näsborrarna

Sen åt vi även chokladpudding :> ! Jag klämde mitt finger i dörren :@ så typ tjöt jag och sprang in på johannes rum, så kom lilla majsan rusandes efter och tröstade mig :I Så jävla söt.

Vi tog lite bilder då ;)

     

HAHA oj vad snygg man var på högra bilden då. Behövde välja den bara för att fylla upp -.- ignorera fladdrande näsborrar :D



Nu ser vi som sagt på notting hill :) Vi har möblerat om här i vardagsrummet och gjort sofforna till en säng som vi ska sova i inatt!



Natti <3

Svantekalas!

Hej bloggen :)! Idag vaknade jag upp tillsammans med Johannes <3. Jag hade sovmorgon, men inte han, så jag gick och la mig igen hihi!. När jag vaknade igen lagade jag någon konstig mat, fast den var ganska god och sen åkte jag till skolan där jag träffade min lilla busunge Ida <3. Först började vi med matte, jag och Ida ritade bara :(. Jag ritade en fin bild på mig själv, bredvid bilden jag tidigare ritat på kissie:



Sen hade vi skolval, jag röstade på vänsterpartiet om någon ville veta :) Efter detta hade vi engelska och fick reda på våra poäng på en diagnos och jag hade fått sämst av alla jag jämförde med :S Som tur var går inte detta på betyget, utan var bara för att visa hur engelska b är.
Efter det kunde jag ha slutat, för min grupp skulle redovisa efter grupp 1 på samhällskunskapen, men dom tog på sig hela lektionen :(!!!!!!!!
Justdet, jag hyvlade upp min hud med en penna aj aj aj :(


VILKET JÄVLA KÖTTSÅR :O

Sen gick jag och Sigrid och mötte Johannes och vandrade in till centralen, men vi kastade av henne på en buss. Sen åkte jag och Johannes till ljungbyholm och åt och fikade för att fira lilla Svante. :D
Titta så fin tårta vi åt!



Efterbliven :S

Och nu är vi tillbaka på öland och här ska jag sova hela helgen! :D

Klassens dag (bildbomb) :D

Hej bloggen, idag var det klassens dag :) MYSPYS Å DE! Först möblerade jag och Ida, se så vackert det blev! Busiga lilla Ida lekte även med våffelredskapen ;)!

Våffelgruppen började med att göra våffelsmet, så jag passade på att ta fula och fina bilder med och på folk :>!
Sedan såg vi på juno, Ove var typ helt rörd <3. Än var vi många kvar i klassrummet!
Vi fick även varsin macka, äppel och dricka + kaffe eller te! :)
Efter juno blev tiden mogen att äta våfflor! MUMMA!!
Sen gick jag och videobloggade lite ;), just 4 u (H)!
Sen såg vi the human centipede, den var faktiskt inte alls så äcklig som jag trott :S. Har sett värre. Dock var några scener väldigt väldigt vidriga :S. Ser ni hur antalet personer kvar i klassrummet minskat? haha!

Efter skolan gick jag och busen in till stan för att sedan möta upp Johannes :)! Jag testade byxor som jag sedan köpte och sen gick vi bara och strosade en jävla tid tills mamma och pappa hämtade oss :3! När Ida var på mcdonalds så trängdes en först med ett jävla stort ärr i ansiktet och typ "JAG FÖRST" och ida typ "Men du stod ju i andra kön..?" och han typ: "M JAG FÖRST" och trängdes. Sen när det var Idas tur igen kom en ny och trängdes :/!!!!
Jag hittade en mask som ser ut som Majsan :')<3

Och just nu är jag med Johannes och han ska sova här :D! vi har spelat monopol hela dagen (ovanligt) PUSS Å HEJ

Motorstopp 8 gånger :(

Hej bloggen! Idag har varit en mycket lyckad dag! :D
Dagen började med sovmorgon. När jag kom till skolan var typ inga där, men sen hittade jag Mathilda och efter det öste folket in :D! Första lektionen var bild. Eftersom jag var sjuk i måndags behövde jag jobba väldigt effektivt, men jag kom tillslut ifatt. Jag vek papper, mätte, stack hål på papper och hann även börja sy i pappret ;)! Cool.
Efter bilden hade vi lunch, "kolpudding" var det (köttfärslimpa, potatis, sås och.. kycklinggratäng?). Sen hade vi engelska och fortsatte med att översätta Hurricane. :). Sen hade vi kulturhistoria. Vera var tydligen sjuk så vi fick ha Ingela xD!
Efter skolan träffade jag Joakim och Johannes i typ 2 minuter och sen åkte jag med pappa när han hämtade mamma :). Vi släppte av mamma och åkte ut och övningskörde! Jag fick motorstopp 8 gånger :S :( :$!!!!
Eh fula bilder på mig :S

När jag kom hem gjorde jag kompendier och det gör jag fortfarande :)! Fast jag kan inte göra det klart för jag glömde min guldpenna i skolan :'(!!!!!!!
Ajaaa hejdå :)

En vanlig sjuk dag.

Hej bloggen, idag har jag valt att göra ett blogginlägg som beskriver min dag väldigt kortfattat och sen skriver jag lite mer avancerat nedanför den. :)
Dagen började med en väldigt märklig dröm. Jag drömde att jag och Johannes skulle köpa läsk på maxi, så var det lång kö, så vi sjöng typ forever young jättehögt -.-! Sen hysshade en kassörska ner oss. Men sen hörde vi att en tjock kines bakom oss fortsatte nynna och sen helt plötsligt började alla sjunga den.
När jag tänker efter var drömmen inte alls rolig, men WHAT EVAAAHHHH?
När jag kom till skolan var jag ensam så jag tog några egobilder (en tyyp)
Jag börjar bli jävligt skollack igen, men som tur är ha vi något bättre lärare än förra terminen, så det ska nog funka!
Jag och Ida flydde lite från matten, så mötte vi malin -.- Jag försökte gömma mig, men vi gick förbi iallafall. Så sa hon "ÄR NI TVÅ UTE OCH PARGÅR IGEN HIHIHIH?" :(
Jag och lite till (Mathilda, Ida, Lisa och Joakim) satt inne i en datorsal och helt plötsligt ringer Johannes mamma :S. Hon hade ringt fel. På högra bilden vevar Lisa.
Jag råkade skriva ut något random på skrivaren :S.
Sen var rasten typ slut och här är vi i väntan på engelska:
På engelskan typ kollade vi på tankar om highwayman, och kollade om vi höll med eller icke. Det var ju tändande o de. Sen kollade vi på EIDFOIOmjigFDNIGDN eller vad det hette, ett program om lite fotografer. Det var la sådär, det dög iaf. Joakim skrev "Magisk snövit Fråga mig" på mitt papper, jag tror jag grät..
På samhällskunskapen råkade jag härma John Mulak, så jävla stackars :S Stackars :S . Tänk om han gick hem och grät???? Jag, Ida, Linnea och Tekla gick till datorsal. När vi frågade om han kunde låsa upp sa han typ "gympa"
Sen kom Fanny och Linn. Ida spelade tetris på storskärm.
Sen for Ida och Linnea. Jag och Tekla visade mina videobloggar + Greven o de för Fanny och Linn. Jag tror dom uppskattade det. Jag typ välte min stol och trillade :'( :S. Dom skrattade. Jag grät :S chock. Jag ljög jag skrattade också.!

Efter skolan var jag med bråkstakejohannes. Vi spelade monopol. Han hamnade i fängelse 3 gånger och tvingade mig starta om .________. !!!!

HEEEJJJDÅÅÅ


FAAAAAAN!!!!!! JAG RÅKADE BITA SÖNDER MIN FAVORITSKJORTAS KNAPP !!!!!! JAG BOREDE DÖÖÖ!! VAAANFWENDJSKNFSNA Ö:@@@@@ ÅÅÅÅH :'( Åh det fanns en extraknapp här :')

Sjuk... Igen :( !

Hej hallå bloggen, idag var jag sjuk :(. Skulle haft sovmorgon, men märkte att jag inte mådde alls bra så var tvungen att stanna hemma. Jag kände mig typ bländad, mina ögon fick inte riktigt fokus på något och jag kände mig helt yr :(. Min syster trodde inte på mig och bara skrattade, inte så konstigt kanske. Såg världens tråkigaste film i min ensamhet, den rekommenderar jg INTE! "Lemony Snicket´s berättelse om syskonen baudelaires olycksaliga liv"
Den hade väl sina bra stunder men.. Ah, 2 av 10 får den väl haha!

Efter mycket tråkigheter senare kom min lilla Johannes hem till mig♥. Bländningen var lite bättre, men jag hade fortfarande ont i huvudet :(. Vi gjorde typ.. Eh vad fan gjorde vi? :S Ingenting. JOOO just det! Vi kollade om resan till turkiet, vi tror att vi har bestämt oss nu! :)
Ligger i alanya, 1,2 km till centrum, 50 meter till kleopatrastranden, turkiets finaste strand. Det är fyrastjärnigt, med ingående frukost, ac och internet, men ändå för ett rimligt pris som vi kan ha råd med om vi sparar :). Vi åker en vecka, någon gång i augusti någon dag :). Vi ska ringa apollo och prata med dom typ imorgon och se hur mycket "förskottsbetalningen" är :) Grand okan heter hotellet :)!
Vi hittade ett ännu finare för ungefär samma pris, men där fick man tydligen inte ta med sig vatten på hotellet, och alla menyer och föreställningar var på tyska, haha :S!
Aja iallafall, sen spelade vi monopol.. HAN VANN IGEN :'(!
Sen behövde vi springa till bussen för jag hade kollat fel när den gick :)! båda blev helt slut efter att ha sprungit ca 50 meter, vi är i så jävla bra form.

Sista jag säger nu är; Tänkte jag skulle ändra hårfärg på min lilla "ikon" :)
Sådär ja, vad fint det blev! så jävla naturligt :') HOHOHOOH. Blond med lite oranga slingor.
PUSS OCH HEJ !!

Sova över-tösen

Hej bloggen, sorry om jag inte bloggat å de då va, men torsdag-fredag sov jag hos Ida, fredag-lördag sov Johannes här och lördag-söndag sov jag hos honom, så har inte riktigt funnit tid att blogga. Men det sätts igång nu i veckan igen :)! Är ju bara lite svårt när man är med folk, är inte så kul om jag bara sitter vid datorn och bloggar.
Jag och Ida såg på ..någon film, minns inte! Jag och Johannes såg på walk the line och har du hört ryktet om morgans. Eller vad dom heter. Mysig helg oki ? hedgoooo <3p ouss<

LurarLisa

Hej bloggen. Inatt sov jag över med Johannes. Alltid lika trevligt att vakna upp brevid honom :)! Våra vägar skildes vid kagg och istället gick jag och Ida på psykologin och såg klart american history x. Man blir alltid lika chockad och typ ":I :( " i slutet :(. Efter psykologin hade vi bild :) . Jag ritade några nypon som jag blev rätt nöjd med :D. Lisajävel lurade alla att vi slutade vid 11:15, så alla stack då, men sen såg tekla att vi slutade 11:45, så alla var tvugna att gå tillbaka :(.
Maten var god, eller om den var äcklig. Minns inte vad det var. Jo nu minns jag, fisk. Det var helt ok. På rasten gjorde vi inget, den var för kort. Så vi hade engelska istället å de då va. Jag skrev klart highwaymantexten :). Sen var det bara kulturhistoria kvar :D! Då såg vi på en film. Minns inte vad den hette, orkar inte minnas.

Efter skolan lekte jag med Lovisa :D! Vi gick i stan och hon tvingade mig att hon skulle få bjuda mig på kinarestaurang :o! TACKTACKTACK! <3 Vi letade om barbapappasaker i staden, vi fann många fina saker. Ett jävla stort badlakan på åhlens :I!  Sen skildes vi. Jag kom hem. Gjorde inget. INGET :S. Nu gör jag inget. Fuck off.. HEGDO

Idag och igår

Hej bloggen. Legat efter med bloggnignen (ovanligt -.- ) så jag bloggar om både dagen och gårdagen.

Igår: Började med psykologi, började att se american history x. Efter detta det hade vi en pisslång håltimme på tre timmar, så jag och Ida gick hem till henne och lekte.



Som jag sa i filmen tog jag en ful bild på liptonuggla:



och jag sa även att jag gjorde en rolig film där oliver tar bort duplo från sig:



Jee. Sen hade vi klt och bild. Det var sköj som bomben. Sen gick jag till stan och uppgraderade mitt busskort, sen åkte jag hem till Johannes och Majsan. :').

Idag: Började med börje, ahahah. som vi då har i matte. Jag och IDa var coola. Sen hade jag engelska. Jag och Ida var coola där med. Vi skrev lite om highwayman. Sen hade vi lunch, där var jag och Ida coola. Efter det hade vi sääähmheeuulskuuunskaaoopp. Där var jag och ida coola som fan. Sen kom johannes och var cool. Sen slutade vi och mötte lisa. sen skildes vi och jag och johannes är hos mig nu och bajs io kjedshifsiuhn HJAG VILL INTE BLOGGA LÄNGRE :@ johannes ska sova hos mig <3. Godnatt.

Jävla monopol :(

Hej. Idag kom Johannes hem till mig :D! Vi gick och pantade. Johannes fick bära båda påsarna, för jag var så lat :S.



Vi tjänade 119 kronor på det :D. Vi hade tänkt att gå lindsdalsloppet sen, men vi pallade inte, hhiihi :D! . När vi kom hem så satt vi och väntade i typ 7 evigheter på att hannibal rising skulle ladda klart, men vi pallade inte sitta hela tiden, så vi spelade monopol och han vann mot mig båda gångerna, och han hade inget hjärta, ond ond ond ond  :(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sen såg vi på hannibal rising och sen åkte han hem :(.
Och nu har jag pisstråkigt och längtar tills morgondagen, ska se american history x på psykologin, och efter skolan ska jag leka med johannes igen. Jag ska uppgradera mitt busskort så jag kan åka hur mycket jag vill och till öland och så. Ska även kolla bussgodset om min samhällskunskapsbok, engelskabok och mattebok är där.. och kompendiemappen. Jag suger :S
hejdå!

Kräftskiva och halloweensminkning.

Hej bloggen :D! Idag vaknade jag hos Johannes, ihi. Vi såg på red dragon och åt glass och frukt.
När jag kom hem fick jag paket av syster, 300 kronor på hm :O Så himla snäll.!! <3 Sen kom ida och hennes familj och hade kräftskiva med oss :O
Jag fick tre jättefina paket <3 Sedan fick jag även ett kort där det står "Vi diggar dig" :'D
(jag och ida som små)

MIN HALLOWEENSMINKNING!!!!!


Morgonfjorisbloggaren.


Festsminkning.

Hej bloggen. Jag hade tråkigt så jag gjorde en guide hur du sminkar dig som mig.


(PallAHhhh rotera liixxxom)



ÅH LJUDET DAMPAR :( men det går att se ändå!

Två sjukt skoj dagar och en sjuk på riktigt :(

Förlåt om jag slarvar med uppdateringen. Men idag är jag hemma och sjuk, så skriver om igår och i förrgår.

Tisdag: Vaknade brevid johannes hih, åkte till skolan, Fast jag minns inte om vi fick skjuts eller åkte bil :S
 Började med matte, hade en ny lärare som hette börje. Sen hade vi engelska och gjorde någon jävla svår diagnos -.- Sen hade vi samhällskunskap med typ söt lärare.se som inte kan svenska! :D.
Efter skolan gick jag, Ida och Sofia till funkaboskolan. Jag köpte 4 varm choklad och mådde illa sen.
När sofia farit iväg gick jag och Ída till henne för att senare se på dude where is my car?. :D

Onsdag: Började med psykologi. Det var faktiskt skoj, vi körde viskleken och lite sånt. :D Efter det hade vi bild och målade frukt med gåspennor, kol m.m. Sen hade vi engelska. Vi började jobba med johny cash - highwayman :D! skoj. Hade min pissfula mumintröja i skolan.
Efter detta hade vi kulturhistoria :) skoj.
Efter skolan lekte jag och sov över med min älskade johannes:D

Idag: ÄR JAG SJUK :@!


RSS 2.0