Halloween ;)

Lyckades få Johannes att vilja halloweenfira! Först gick vi oss en ganska lång runda, träffade Ingvar -.-.

Då gick vi in på ica och köpte ansiktsmålning. Sen när vi kom hem så sminkade vi oss lite fult (såg bättre ut irl)
Vi kollade på nightmare before christmas, den sög. Blev så besviken när jag tycker om corpse bride så mycket!
Nu ska vi se på pocahontas och sen sova"
Natti!

Stolle

Hej bloggen. Idag är jag lagom snygg.
Vet inte om man ska skratta eller gråta åt bilden.
Aja till saken. Idag var jag med Johannes. Nu är jag ensam och sen kommer johannes igen. Jag har kallat alla stollar idag och för tillfället är jag med tråkigheten, och vi sitter och skrattar åt denna bild, bara för att fördriva tiden:
Den är så jävla ful. Jag ska försöka tjata på johannes att vi kan sminka oss läskigt idag, men det vill han nog icke. men det är värt ett försök ;)))))). Nu skall jag stolla litte, hegdo<3333333

Inte enligt planerna

Hej bloggen. Det blev ingen kalmar och det blev ingen ansiktsmålning :). Men vi åkte till pizzaplaneten och käkade. Jag köpte dessa fina ting på ica, fast den svarta fick jag av johannes igår men :'''). <3
Nu ska vi käka godis (ovanligt) och sen ska vi väl se klart på monsters vs aliens. Sen tror jag vi ska se på den nya beck, och efter detta, en random skräckfilm :). Så lite halloweenfirande blir det iaf hihi
Hedjgoioo

Tråååååkigt

Hejsan hoppsan. Johannes ligger och sover, han delade ut tidningar inatt enda tills 8 :(. Så jag har nött facebook i typ en timme nu. Jag insåg precis att jag faktiskt har höstlov och det gör mig glad vetu ;);)!
Idag har jag och Johannes varit tillsammans i tre månader :D Känns som mer faktiskt, så det ska vi la fira. Och sen ska vi ha lite halloweenfest med bara oss två, så vi ska köpa ansiktsmålning, kanske godis, och tanka ner massa läskiga filmer :D! Vi ska även in till kalmar och då kanske vi passar på att käka inne på max :)

Nemeeen :')

Assåååå TEEETTTAAA

Filmisen

Hej bloggen. Kom precis hem ifrån Ida :)! Mycket lyckad kväll! Vi såg på en film, minns inte vad den hette, bra iallafall. Sen gick vi ut och gick. Fasen ;) Här har ni en film där vi är ute:

Och bilder från kvällen kan ni hitta här:
http://www.facebook.com/album.php?aid=254903&id=636416444
(var inloggad innan -.- )

Filmkväll nästa :-D

Hej bloggen, tänkte meddela om att jag ska göra ännu ett försök till att börja blogga igen ;) Och jag ska nu på filmkväl hemma hos Ida och... BLABLA tar det i videoinlägg istället:


Pada

Hej bloggen. Idag började vi med gympa. Jag var typ lat och orkade inget och förstörde en lek genom att kasta en kon på Linnéa, när man egentligen skulle fånga genom att nudda men neeeej. Sen hade vi orientering. Jag och Ida ägde. Kulturhistoria sen. Vera var grymt cool. Mat. Form. Jag gjorde klart boken.
Leka med ida, spela guitarhero och äta massa smörgåsrån. Träffade pada. (hennes storasyster amanda) innan hon kom hem kollade felix ut genom fönstret och såg något random som gick in i lägenheten brevid och sa typ helt allvarligt och ledset " DÄR E AMANDA!!!!!!!!!!!! hon gick in i fel :( :O"

Hej HEJ

Hej alla läsare (för tillfället typ 0) Jag skulle bara meddela: Idag ska jag leka med litten Idda. När jag kommer hem ska jag blogga :D ! Har sovit över med Johannes i sju evigheter så har inte hunnit , men idag hinner jag:D

Hej bloggen

Ville bara säga att i helgen så var vi i louciana i danmark. Sen åkte vi iväg till köpenhamn och vandrade lite. Men det jag skulle säga: jag kommer inte blogga för ska vara med johannes i en evighet :

Bara video. Palla skriva.


Paddling :D! Otursdag. Skitdag. Fast ändå skoj.

Hej bloggen. Idag skulle varken jag, Ida eller Sanna vara med på idrotten, så vi tänkte gå tillbaka till skolan. Men Sanna ville stanna lite och värma sig i omklädningsrummet, tur det, för Lisa och Mathilda kom inspringades ett tag efter och hämtade jackor och sa att vi skulle paddla :') Oohoohohohoho! Tetta vad glada jag och Ida blev (Sanna ville ej följa med):
Eh, plastic. Här kommer lite snygga bilder från paddlingen:
Söta. ALLTSÅ :S NU MÅSTE JAG VARA LACK!!! NÄR VI KOM FRAM HADE PETER (GYMPALÄRAREN) LÅST IN TILL KANOTERNA OCH BRYGGORNA, SÅ VI VAR INSTÄNGDA:
Ida försökte rymma men det gick inte.
Sen blev vi räddade av Mathilda och "?".
Det kändes ganska skönt. Ida och jag var frusna.
Lisa kom sen och letade efter sin plånbok som hon tappat ( hon hittade den aldrig :( ) De hade tydligen vält tackvare Joakim.
De är ugglor på bilden. När vi väl skulle gå hittade inte Mathilda sin cykel. Hon blev ledsen och letade i panik. Sen hittade Lisa den typ direkt i ett cykelställ typ 2 meter brevid HAHAHAHAHA.!!! HAHAH xD Stackars Mathilda.
Vi hann inte med kulturhistorian :/ Och sen vare lunch :) Sen åkte jag hem.
Nu har jag städat mitt rum jättefint och dammsugit och ska kanske torka golvet snart.
HEJDÅ

BTW jag råkade klippa mig i huden igår :(

Lack dag :(

HEJ BLOGGEN -.- Idag har jag varit så jävla lack utan anledning, men det kommer vi till senare. Eller ej. Mmmmm.
Dagen började med att jag var ensam i skolan ._. så jag gick till Kristoffer/Christoffer och frågade om han kunde skriva ut lite bilder på mig och Johannes till mig, hihi. Det kunde han på fotoskrivaren hikhi <333 man fick egentligen inte skriva ut bilder till eget bruk där.
Sen mötte jag upp Ida och gick till psykologin. Det visade sig att jag fått ig på en uppgift där, antar att det av mycket annat fick mig lack. HAHAHAHAHAHHHAHA VÅR LÄRARE HADE EN STOR HÅRTUSS I ÖGAT SOM LÅG LINDAT RUNT DET :S DET SÅG TYP UT SÅHÄR:
Vi överdriver ej. Seriöst.

Sen hade vi bild, då var det brandövning. De säger alltid att vi ska skynda oss ut, men Anders typ pratade sakta och sen typ avslutade "och ta på er jackor, det är svinkallt" -.-
Söta och de. Sen hade vi bild. Jag var typ skitlack och bara satt och gjorde inget. Allt jag hann göra var att sudda ut en rubrik och försöka skriva en ny och sen sudda igen. Sedan gick jag till Ida. Vi köpte grejs (drycker. Varma)

Sen lunch. Jag lånade en samhällskunskapsbok och en drömtydarbok.

Sen engelska. Vi jobbade i datorsalen. Ida och Linus typ pratade "Schohear" med varandra ._.
Det gick la sådär hörrudu.

Sedan hade vi kulturhistoria. Jag gifte mig med Sigrid :')
Sen typ gömde Sigrid Ebba under sin shal och typ "Vart är ebba? har du sett ebba?" men jag fattade inte att ebba var där under -.- typ jävla. Någon konstnär hette btw typ gojja.

Sen gick jag och Ida till maxi. Jag köpte en nalle och två ramar. allt utom en ram var till Johannes.
Se vad fint det blev:
Det ska JOhannes få.
Nu spammar jag Skin - Ras cricket. Snart ska jag duscha, sen sova.

Mig och Johannes-målning.

- Ja, Johannes ser ut som en platt sköldpadda med för lite hår.
- Ja, min haka blev skitkonstig.
- Ja, Johannes ska vara typ 49 gånger större än mig, för jag har så litet pilutta-ansikte i verkligheten ;(
- Ja, jag fuskade extremt mycket på denna bild, oki? Men jag tyckte att bilden i sig blev söt och att bakgrunden blev helt o.k och vi låtsas att det är det som räkas!

Bus och bråk

Hej bloggen. Dagen började med matte. Jag och Tekla ritade skitfula gubbar med vartannat sträck och skrev skitfula sagor och fula namn med varannan bokstav.
Sen engelska. Jag, Sanna och Ida satte oss i en datorsal och tramsade.
Sen lunch och sedan samhällskunskap. Vi fick några frågor att diskutera i grupp. Sedan ritade först jag och Julia "vikgubbar" och sedan joinade Sanna
FULA. Efter skolan gick jag, Sanna, Ida och Tekla till maxi. Sen var jag med Tekla.
Vi gjorde en ny shabulat-låt. Den går såhär:
Jag gick på stan så mitt ben trilla av
Jag tog en cykel av Jafar
Sen tog jag på min klackasko
Tryckte näsan mot en låtsasko
Stan stan förfan så mitt ben trilla av
Jag tog en mormor från ett barn
Sen slog jag ner en monkeyfist
Tyckte rumpan mot en ful nudist.
ÅH HU ÅH HU Å min sko är coool.
SLUT.
SEN BUSADE VI!
hejdå

Hundmålning

Hej bloggen, jag fick något ryck att rita en hund! Jag tror aldrig jag har gjort det innan så därför blev den ful och skev. Men helt o.k för att vara första försöket iallafall!
Och jag är fortfarande krasslig och dan, men det lutar åt att gå till skolan imorgon iallafall.

Min bok

Hej bloggen, jag har precis gjort klart min bok :)! Höll på typ halva natten och idag! Blev lite småfel här och där, men den blev söt tyckte jag :")! Har skrivit in lite texter och ska sätta in bilder senare, vi har inget bläck i skrivaren just nu, men dom texterna skall ni icke se.
Det var jättesvårt att klippa ut tyger för kissen höll på att busa med det hela tiden -.- så det tog typ en timme seriöst.
Och nu sitter jag och saknar Johannes som fan :(

Sjuk. Ful dröm. Random osv.

Hej bloggen ! Jag är sjuk idag som vanligt. Ovanligt. Jag skall pyssla, se på film, bada badkar osv. Fast först skall jag ladda upp skördefestbilderna på facebook. Så alla vet.
Jag drömde en helt cpdröm inatt :S. Jag och mamma och pappa, fast ibland var det jag och johannes, åkte till london som familjen Potter (jag var typ harry). För det var massa onda gröna gubbar som invaderat där. Men sen behövde vi låtsasdö för att de gröna blev så många så det bara var vi kvar. Jag och Johannes/mamma gjorde en kvast av typ ett hopprep som vi knöt till en rund ring och sen satte en magisk pärla på -.-. Sen kom vi till big ben så typ sa jag "DETTA ÄR JU SOM I HARRY POTTERFILMEN NÄR DOM FLYGER HÄR" och jag vet icke :(. Jag vet inte. Jag minns icke.

Fynd

Bild på helgens fynd:
+ en kofta och några fula snäckor (man fick dom gratis på loppisen).
När jag kom hem var jag ute och gick med kissen :D
hon typ klättrade i träd och sånt-.- när vi kom in välte hon ner min vas.
Nu mår jag bara illa och har ont i halsen. Bajs. Jag redigerar lite bilder från skördefesten och jag pysslar även lite.
Hejdå.

Tredje inlägget denna dag! :S

Hej IGEN bloggen. Detta är rekord för mig att blogga många gånger samma dag :O! Men jag ville bara säga att pumpatävlingen var skoj. Men "fula pumporna" var inte så fula. Jag ångrar att jag inte köpte siamesiska pumpan jag hittade på ica och ställde ut den ;)! På vägen hem hittade vi en loppis, åååh. jag köpte en ful rosa apa, en ful rosa elefant (fast den gav jag till johannes för den var så ful), en typ kuverthållare som såg ut som en banan och ett service eller vad det heter till mamma och pappa :) Typ fina fat och muggar xD. Ikväll ska vi kanske se fyrverkerier i borgholm, fast jag tror att vi struntar i det och är hemma och myser istället :). Johannes ska ju nämligen åka till göteborg imorgon, så vi inte kommer träffas förens nästa söndag BUHUHUU. Imorgon laddar jag nog upp några randombilder från skördefesten, här på bloggen, på facebook eller på både och.
Ciao

Bläh

hej bloggen.jag och johannes gick enda härifrån köpingsvik till borgholms ruin (typ 4-5 km) bara för att se att fårdagen kostade 50 kronor per person, vilket vi inte hade. Jävla slöseri med tid och ork. Så vi gick in till staden och köpte mig en pumpamössa :D och så köpte vi varsin äcklig grekisk baguette. Nu har jag riktig näsblod för första gången i mitt liv xD. Och snarast skall vi in till pumpatävlingen wiiie :D

Skördefesten

Hej bloggen. Igår var hela johannessläkten här. Läskigt men jävligt god mat. Sen var jag och Johannes och såg när de brände ner högubbar och fula saker. Det var lite häftigt ibland. Dom hade gjort så saker började snurra och eldbollar studsa och sådant. Nu ska vi in till borgholm och se fårens dag eller vad det heter, köpa pumpamössa och strosa lite. sen ska vi åka och se pumpatävling där det finns typ största pumpan, fulaste pumpan osv :')
HASTA LA VISTA

Deåligt random

Hej bloggen, jag skriver lite om gårdagen och idag, sen tror jag jag skriver något kort varje dag, eller inget tills på söndag. jag vet inte. Ska ju sova hos johannes och gå på skördefest hihihii

Igår hade vi idrott, var ej med, kulturhistoria och sen form. Formen va skitku. Sen va ja med johannes. Han sov hos mig. Idag hade jag matteprov och inget mer för jag har ont i magen. nu är jag hos jiohannes och snart kommer hans släkt heido

RSS 2.0