Korv

Hej blogg.
Jag sammanfattar den tid av mitt liv jag kommer ihåg, som jag inte bloggat, efter jag bloggade senast.
Onsdag: Skoldagen minns jag inte. Efter skolan följde Johannes med mig hem. Sedan for vi till skolan, då jag skulle ha utvecklingssamtal, lät som ett adhd-barn när man fick höra av alla att jag pratar för mycket och stimmar. Lekte med Johannes i stan efteråt, allt var stängt. Vi köpte fika och dryck. Sedan for vi åt skilda vägar.

Torsdag: Denna skoldag minns jag inte heller. Eller jo, Mikaela eller något, från 9an var i klassen och hälsade på. Det var naajss bruschan. Vi hade sussiegullet idag. Det sög. <3.  Gick in till staden med Ida, Tekla och Johannes efter skolan. Sen for busungarna hem, och jag och Johannes gick på bio; "en galen natt", den var faktiskt jävligt rolig. :D

Fredag: På idrotten gick jag, Ida och Linn till mc donalds och sen tokiga ture ._. På datorkunskapen redovisade jag om tapetlisa för klassen. Efter skolan hade jag typ miljömöte med Tekla, Linnéa och Mathilda medans jag väntade på Tom. Sen gick jag och Tom till stan och åt på mc donalds och gick till tokiga ture. Jag är så jävla tjock <33. Sen for vi till mig och spelade mario och zelda. Vi sög.

Lördag:
For hem till Linnéa på filmkväll med henne, mig, Joakim, Ida, Mathilda, Tom och Lisa. Vi spelade buzz, såg på den tråååkiga miljöfilmen :(, gick till berga centrum och köpte skoj saker, typ barbapappasaker och studsbollar.. och föda. På vägen tillbaka lekte vi med min svarta handske.
Sedan såg vi på torkel i knipa.. Åh det var så länge sen <3. och sedan spelade vi buzz igen. Jag och Tom vann tillslut mot Joakim-laget. Jävligt trevlig kväll :)


Söndag:
Dator, koka gröt, dator, äta, dator, äta sockerkakssmet, dator. And thats my day.

Extremt sammanfattad och stel text.
Hei do

Hellu :)

Helloj, bloggade inte igår så sammanfattar lite snabbt vad som hände;
Jag och Tom spontanträffades i stan och fettade oss på mc donalds, och sedan köpte vi chokladpudding, choklad havredryck, geisharulle och 3 kaksaker. Vi var inne på ica typ en halvtimme -.-. Sedan gick vi till parken och matade änder och sådant. En and var muterad och hade blå näbb. En fiskmås attackerade Tom :o.
Sedan tog allt slut och djuren var som galna, så vi gick och köpte en stor brödlimpa som vi matade de med.
De fick respekt för oss. Vi skällde på fiskmåsar och dom lyssnade. Seriöst. Den muterade hade dock försvunnit, men vi hittade lite annat skoj. Det kom 2 stora jävla örnar eller något. Dom var lite läskiga och agressiva.
Vi hittade ett ikea-snigelskal. Det var så läskigt. Tom har mejlat in och frågat vad deras problem är. De visste icke om att.

Vi tog farväl.
Jag kom hem. Jag gjorde inget. Lyssnade på gyllene tider, åh. <3
Så jävla bra. seriöst. Man vill typ älska till buddy holly när man hör att.Idag var det skola. Skoj? Nej. Ida var sjuk. Skoj? Nej. Ingvar var besviken på mig för jag har adhd på matten och han vet inte om jag kan få vg längre tackvare koncentrationssvårigheter. jättesköjj. Sen lunch. Sköj. Sen NK, sköj. Sen svenska. Sen sluta.
Jag och Tekla gick till maxi.
Jag och Tekla gick till tekla.
Jag och Tekla åt.
Jag åkte hem.
Hejdå.

Hellluuu

Haj blogg. Igår var det då valborg, och den firades tillsammans med min busunge Ida och våra familjer, då lillskruttan fyllde år. Det började med mat och sedan begav jag och Ida oss till Maxi och köpte glass och root bear, som vi drack vid någon skruttig bänk typ vid mc donalds. Sen gick vi till brasan. Vi träffade steve och dylikt. Sen gick vi hem och fikade. Sen..  öh. Jag tror vi inte gjorde något mer än att se på this is england bakom kulisserna, och sedan sov (förutom att idas syster kom in och väckte oss och vägrade gå)

På morgonen såg vi this is england, åt tårta, spelade kort i någon timme och var nervösa.
Sen kom Lisa, Tekla, Linnéa, Mathilda och Joakim. Läskigt. Vi åt pizza, fikade och spelade retro. Sen for jag hem å de fortsatte umgås. Eller. Lisa, linnéa, joakim och ida.

Hemma gjorde jag inget.
Hejdå.

RSS 2.0