"Bananklädsel"

Dagen började med psykologi. Som vanligt hittade vi inte salen, men tillslut gjorde vi det iallafall, och det verkade kul med sjötång. Efter den hade vi världens jäkla håltimme. Jag och Ida gick till stan och åt på mcdonalds (tjocka). Jag videobloggade där <

.

Sen skulle jag ha klt och bild, men jag fick skitont i magen och behövde åka hem :(. Men det är bättre nu. Och snart kommer Johannes och leker, sen åker vi på bio och jag sover hos honom. Vi har nämligen varit tillsammans i hela en månad idag, wooo! <3
Hegheg


Drakdag och kalas!

Hej blogg. Förlåt om jag inte uppdaterat på några dagar, men har sovit över med folk :D!
I fredags trodde jag att OKQ8 hette OQ08 :(.
Sen hade vi drakdag. Alla esteter presenterade sig. 1orna verkade onda jobbiga och läskiga :(.Efter detta gick jag lite på stan med Ida och Tekla, sen kom johannes hem och sov hos mig.
Dagen därpå (lördag) Hade jag och Tekla kalas med typ grodtema :D.

   Det var skojsi. Lovisa stannade över natten och idag har vi varit ute och vandrat, ätit och spelat monopol! :D

Nu orkar jag inte skriva mer.
PUSSSHHHHHHCHHHHH

Bra dag :)

Jag tog bort massa gamla tråkiga inlägg -.-!
Här är btw en bild på mitt fina paket jag fick:Jag fick världens största chock när jag öppnademitt skåp idag för första gången på 3 månader. Ojojoj så mycket fula saker.
Vera var hemsk och överaktiv och busig på kulturhistorian. Hon spelade läskig musik som slutade exakt när hon slutade sin sista mening i ett "stycke". Hon spelade även draculalåten :S.

Ove chasade bort mig, Ida och Joakim från datorerna för att han skulle ha lektion där, men när vi loggade in nästa rast så stod våra inloggningsuppgifter där än :(. dumma lurarove.

Vi hade 3timmars form idag. Det var kul. Jag gjorde en fin majs. Den gick sönder. Den blev ful.
Här är Lisa och arbetar.Jag köpte en macka med en ful ful ful paprika på som såg ut som en banan :(Vi gick till skälby.. Några tuppar hade rymt som vanligt och det var en gås fyro som gick som en armé :(
Kolla på bilderna, dom är charmiga och busiga!!! (klicka och förstora)

        

       

Vi såg även på red dragon :)! Den var bra.
Bajsbajs.

IM BACK!

Nu mina tusen miljoner vänner kommer jag med en glad nyhet: nu ska jag börja blogga igen! Okej, visst, alla mina senaste inlägg har jag bara skrivit att jag ska börja blogga, men aldrig gjort det, men nu när skolan är igång händer massa hemskheter att skriva om. Jag skriver om gårdagen nu och återkommer om dagen lite senare ikväll.

Johannes sov hos mig. På morgonen var jag agressiv. Sen missade vi en buss och en till, så mamma fick skjutsa oss :(. Vi hämtade upp Ida och blev avsläppta på kagg! Där skulle vi ha psykologi i sal C101. Jag och Ida gick in dit, jag gick och dampade och skulle sätta mig, men Ida försökte hindra mig.. Det var inte vår klass :(!!!! Dom hade varit i hörsalen.

dfssdfsdf

Jag och Tekla startade "Fog". en skitcool grafittigrupp. Ida gick med i den <3!

Anders ljög för klassen att jag varit i istanbull och vid medelhavet i somras :( Men det var varken samma stad eller hav. Dumma bruna.

Jag skulle skriva Zorro på Idas skåp, men det blev Zorry, sen när jag skulle skriva ner det skrev jag "Jag skulle skriva zorry på Idas skåp!" :(

Sussie sa "HAAAEEEEYYYYYYGGHHH" Med världens fulaste evighetsvrål.

JAG FICK VÄRLDENS FINASTE UGGLEPAKET MED EN UGGLEMUGG, EN UGGLEPORTMONÄ OCH BANANÖRHÄNGEN AV LISA, IDA OCH MATHILDA. TACK TACK!!!!!!

Lisas chokladbollar "mormor lisas chokladbollar" förkortades som "mormor L" på ett kvitto. Då blev hon väldigt upprörd och sa att det lät som en porrstjärna med "LisaUpprördRöst"

Vera fick en hostattack och sprang ut från klassrummet :'D! <3

RSS 2.0